News

Studente valt 60 kilo af en slaat keihard terug naar pester die haar afwees

Het hart van Rachael Heffner was gebroken toen ze hoorde dat haar crush niet met haar wilde daten omdat ze ‘te dik’ was. Het roer ging om. Ze wilde hem bewijzen dat hij een fout had gemaakt en viel meer dan 60 kilo af. Haar crush wilde ineens wél op date met haar toen ze was afgevallen, maar daar kwam hij niet mee weg…  

Frisdrank, pizza en grote zakken chips. Rachael was dol op alles wat slecht voor haar was. De studente was als kind veel te zwaar. Dat besefte ze pas toen haar crush tegen vrienden zei dat hij haar niet zag zitten om haar gewicht. 

De afwijzing was voor Rachael genoeg om als goede voornemen te stoppen met frisdrank, de porties te halveren en te sporten in de sportschool. De studente viel in razend tempo af. Inmiddels is ze ruim 60 kilo kwijt en zit ze beter in haar vel dan ooit. 

Haar crush heeft haar sindsdien een paar keer mee uit gevraagd. Een droom voor de jongere Rachael, maar niet voor de nieuwe Rachael. Ze besloot hem af te wijzen, net als hij bij haar had gedaan. “Ik heb hem laten weten dat we vrienden zijn en meer niet,” zegt Rachael tegen Daily Mail. “Ik heb hem de reden van mijn gewichtsverlies verteld. Hij reageerde geschokt en bood zijn excuses aan voor wat hij heeft gezegd.” De studente is ergens blij dat hij haar heeft afgewezen om haar gewicht. “Dankzij hem heb ik nu de maat die ik wil.” 

View post on Twitter

Lees ook

Beeld: iStock | Bron