Girlscene streetstyle: Manouk

Fashion door Redactie

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Shelley de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, eigenzinnige outfits en een compleet eigen stijl. Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd waar deze meiden hun outfits scoren en welke merken zij nu eigenlijk het liefst dragen. Ook vertellen zij wat de hotspots zijn, waar je zeker de leukste, hipste, uniekste en de meest aparte items kunt kopen. Deze keer: Manouk

Omdat Danique een grote fan is van Beadies, namen we een kijkje in een van de winkels in de Huidenstraat 6 te Amsterdam. Daar spotten we de 24-jarige medewerkster Manouk, volgehangen met de leukste accessoires uit de winkel.

Haar voorkeur gaat uit naar de hippielook, met name luchtige tuniekjes en stoere cowboylaarzen. Wat je hierboven ook op de foto kunt zien. Toch wordt dit stijltje vaak afgewisseld met punk invloeden. Het liefst draagt ze kleding van merken als Goosecraft en Second Female. Deze shopt ze bij winkels als Relaxed, Rika en Scotch & Soda. Verder shopt ze ook vaak bij de standaard winkels als Zara en H&M.

Ze valt erg op met haar honderden armbandjes, bijpassende oorbellen en een leukezelfgemaakte ketting. Ondanks dat het lijkt alsof alles rommelig bij elkaar geraapt is, matcht het erg goed samen. Het zijn vooral neutrale kleuren, als pastel-, goud- en aardetinten. Ook wel dé kleuren van nu! Verder draagt ze een wit gekleurd horloge van Triwa, dat altijd mooi is en bij elke outfit past.

“Als je in Amsterdam bent kun je het beste naar de Negen Straatjes gaan! Daar vind je echt de leukste winkeltjes, met unieke en aparte items”, aldus Manouk.

Foto's: Danique

door Danique & Shelley