Girlscene streetstyle: Modranicia

Fashion door Redactie

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Shelley de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, eigenzinnige outfits en een compleet eigen stijl. Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd waar deze meiden hun outfits scoren en welke merken zij nu eigenlijk het liefst dragen. Ook vertellen zij wat de hotspots zijn, waar je zeker de leukste, hipste, uniekste en de meest aparte items kunt kopen. Deze keer: Modranicia

De 17-jarige Modranicia spotten wij met haar oversized Mickey Mouse trui in de Kalverstraat. Naast haar Mickey Mouse trui draagt ze opvallend veel grote items, zoals een oversized vest, een grote tas en grote pilotenbril van Ray-Ban.

Haar kledingstijl hangt van haar bui af, soms funky en soms netjes. Het hangt er maar net van af waar ze zin in heeft. Dat zegt ze zelf ook over haar shoppatroon, het ligt er maar net aan of ze iets leuks in de winkel ziet hangen. Meestal gaat ze niet met een bepaald doel winkelen, maar komt ze spontaan leuke dingen tegen. Als ze veel geld te besteden heeft, gaat haar voorkeur uit naar haar lievelingsmerk: Armani. Modranicia: “Ik zie soms een leuk item in de winkel hangen en als ik het graag wil hebben koop ik het gewoon. Het maakt dan niets uit in welke winkel het hangt of ligt, zolang ik er maar tevreden mee ben! Dit maakt je kleding(stijl) lekker verschillend en onderscheidend van de rest".

door Danique & Shelley