Films & Series

WOW! Deze Riverdale fan-theorie is heel overtuigend

Ben jij ook al verslingerd aan Riverdale? Als je begint met kijken dan kun je niet meer stoppen. De nieuwe serie à la Pretty Little Liars is zó spannend! Waar het verhaal precies naartoe gaat is nog niet duidelijk (en dat maakt het zo spannend!), maar een paar fanatieke fans hebben wel een idee. Toegegeven: dit klinkt té goed!

Of de fan-theorie klopt weten we natuurlijk niet, maar voor de zekerheid geven we toch een SPOILER ALERT! Lees niet verder als je niet wilt weten wat er (misschien) gaat gebeuren. 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: fans denken dat er een zombie-apocalyps aankomt! Dit klinkt misschien bizar, maar de fans hebben een aantal bewijsstukken gevonden waardoor de fan-theorie ineens behoorlijk overtuigend klinkt. 

Bewijsstuk A
Riverdale’s producer Roberto Aguirre-Sacasa is de maker van Afterlife With Archie, een populaire stripboekenserie waarin Archie en zijn gang moeten vechten tegen een zombie-apocalyps. Het zou zomaar kunnen dat Roberto dezelfde plannen heeft met Riverdale. 

Bewijsstuk B
Sabrina Spellman, de teenage witch, verschijnt in de laatste aflevering van seizoen 1 in Riverdale. Sabrina is degene die in Afterlife per ongeluk een zombie-apocalyps veroorzaakt. 

Bewijsstuk C
In aflevering 5 heeft Cheryl een nachtmerrie over Jason die verdacht veel op een zombie lijkt. Bleke huid, lichte ogen, een bloeddorstige blik: kan niet missen. 

Bewijsstuk D
In aflevering 3 wordt onthuld dat Dilton degene is die heeft geschoten op de ochtend van 4 juli, omdat hij zijn scouts zijn ‘hardcore overlevingsskills’ wilde leren. Hij zei dat hij die skills nodig heeft vanwege ‘de weg waar deze plek naartoe gaat’. Bedoel je soms zombies, Dilton?

Lees ook:

Bron, bron

Must reads 👀