News

Katy Perry heeft nu kort haar à la Miley Cyrus

Katy Perry zit middenin een break-up met Orlando Bloom. Misschien dat ze daarom wel besloot om het roer drastisch om te gooien. De popster nam afscheid van haar vertrouwde lange lokken en rockt nu een kort kapsel dat ze duidelijk heeft afgekeken van Miley Cyrus. Wow, wat een verandering!

De zangeres wil het overduidelijk anders aanpakken in haar leven. Ze verfde haar lokken eerder al blond, maar nu is het tijd voor de volgende stap. Katy heeft haar signature lange lokken verruild voor een korte coupe. We herkennen haar bijna niet meer terug, maar het staat haar zo goed!

Katy’s kapper Chris McMillan kon niet wachten om de schaar in haar lokken te zetten. Vanaf het moment dat hij de superster ontmoette, wilde hij haar al een kort kapsel aanmeten. Katy was er naar eigen zeggen nog niet klaar voor, maar durft de stap nu wel aan.

Het kapsel doet ons veel denken aan de pixiecut die Miley Cyrus jarenlang gerockt heeft. Katy en Miley zijn goede vriendinnen, Miley vindt het vast niet erg dat zij haar kapsel heeft gekopieerd. Als Katy nu maar niet gaat twerken… 😉