Girlscene streetstyle: Anne

Fashion door Redactie

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Shelley de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, eigenzinnige outfits en een compleet eigen stijl. Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd waar deze meiden hun outfits scoren en welke merken zij nu eigenlijk het liefst dragen. Ook vertellen zij wat de hotspots zijn, waar je zeker de leukste, hipste, uniekste en de meest aparte items kunt kopen. Deze keer: Anne

De 26-jarige Anne is medewerkster in de winkel Relaxed at Home in de Huidenstraat 19 te Amsterdam. Qua kledingstijl ziet ze er al lekker relaxed uit, UGG’s in combinatie met een oversized vest en top. Daarnaast zijn de kleuren helemaal de trend, neutraal, basic en niet te veel poespas.

“Niet alleen omdat ik in deze winkel werk, maar ik koop graag bij Relaxed at Home. Daarnaast ook bij winkels als Molly, Anecdote en Scotch & Soda”. Ze omschrijft haar kledingstijl als cusual en basic met een twist.

Haar lievelingsmerk is het Hollandse merk: Raak. Het merk staat bekend om de details in de kleding voor de vrouw. Onlangs gaf Raak nog een modeshow waarbij de celebs van Nederland als model liepen.

Waar je absoluut leuke items kan scoren is volgens Anna zeker weten Londen. In Londen vind je veel winkels waaronder de topshop waar je hippe items kunt kopen.

door Danique & Shelley