News

Deze Gossip Girl ster is in het diepste geheim getrouwd

Hé, Upper East Siders… Lonely Boy mag dan misschien in Gossip Girl zijn ja-woord hebben gegeven aan Serena van der Woodsen, in real life stond hij ook voor het altaar! Dan, ehhhh… Penn Badgley is in het huwelijksbootje gestapt om zijn eeuwige trouw aan zijn inmiddels vrouw te beloven. Ahhh. Ondanks dat ze het niet van de daken schreeuwen, hebben we toch de eerste foto.

Lonely boy is dus niet langer alleen! We wisten überhaupt niet dat Penn geluk in de liefde had gevonden, want zoals je misschien wel doorhebt kiest hij iets meer voor een leven buiten de spotlights in tegenstelling tot zijn Gossip Girl-collega’s. Maar alleen is hij dus niet meer, en helemaal niet nu hij I do heeft gezegd tegen zijn Domino Kirke in Brooklyn. En ja, hoe ironisch dat hij trouwt in Brooklyn?!

Domino, een zangeres, is de zus van Jemima Kirke, die Jessa speelt in de serie Girls. Hm, niet geheel een onopvallende keuze van Penn dus. Eerder had hij al een relatie met Blake Lively en werd hij gelinkt aan Zoë Kravitz, dus het ziet ernaar uit dat hij de liefde steeds vindt in het entertainmentwereldje. Bovendien heeft Penn ook een grote passie voor muziek, dus het lijkt een match made in heaven. Hoe dan ook, het koppel zag er fantastisch uit op hun grote dag:

Zo zag de vegan en glutenvrije taart eruit:

Gefeliciteerd, Penn & Domino!

Lees ook:

Bron

Must reads 👀