Lifestyle

OMG yes! Je kunt nú meedoen aan Expeditie Robinson

Anna Nooshin, Dave Roelvink, Gaby Blaaser… Zomaar drie BN’ers die vorig jaar streden om de titel van Expeditie Robinson. Uiteindelijk kwam boerin Bertie als winnaar uit de bus (of uh… jungle!), maar wie weet ben jij dat wel aankomend jaar! Expeditie Robinson heeft namelijk fantastisch nieuws: ook onbekende Nederlanders kunnen zich vanaf NU opgeven.

De plaatsen zijn gelimiteerd, maar het kan dus wel zo zijn dat jij straks met 25 BN’ers op een onbewoond eiland zit ergens in the middle of freaking nowhere, waar je hopelijk iets meer zon en minder last van regen hebt dan de kandidaten uit 2016. Maar hoe fantastisch is het überhaupt dat je jezelf kunt opgeven als deelnemer aan het programma?! Mocht je altijd al gedacht hebben: dat wil ik ook… Dit is je kans!

Expeditie Robinson is op zoek naar vier onbekende Nederlanders die survival skills hebben en gewoonweg de ultieme survivor zijn. Als je dan ook nog eens een vette video maakt waarin je een uithoudingsvermogenproef doet (op een paal staan, compleet in Robinson-stijl) maak je kans om uitgenodigd te worden voor een castingweekend. En wie weet heb jij wel what it takes

We hebben nu al zóveel zin in het nieuwe seizoen. OMG!

Lees ook: