Real life

Girls Issues: Ik ben verliefd op twee jongens

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die verliefd is op twee jongens.

Hallo Girlscene,

Ik vind twee jongens leuk. De één is een vriend, die vaak tegenstrijdige signalen afgeeft. Hierdoor denk ik soms dat hij mij ook wel leuk vindt, maar aan de andere kant ook weer niet. De ander is een jongen die ik via-via ken. Ik spreek hem niet veel, maar als ik hem zie is het altijd super gezellig en leuk. Ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet doen, omdat ik niet zo vaak een jongen leuk vind en al helemaal niet twee tegelijk. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Liefs,
Anoniem


Hi Anoniem,

Wat heerlijk dat je verliefd bent, al maak je het jezelf niet makkelijk door op twee jongetjes tegelijk verliefd te zijn. Maar goed, gevoelens heb je nu eenmaal niet altijd onder controle. Wat jij het beste kunt doen in jouw situatie is erachter komen of zij jou ook leuk vinden en wie het beste bij jou past.

Het is erg lastig als iemand tegenstrijdige signalen afgeeft, want je weet niet waar je aan toe bent en krijgt geen hoogte van deze persoon. De ene keer lijkt het dat hij meer wil dan goede vrienden zijn en het andere moment krijg je dit gevoel totaal niet. Wat moet je hiermee en hoe kom je erachter wat hij wil? Je zegt dat jullie vrienden zijn. Spreken jullie ook wel eens met z’n tweeën af of zijn jullie altijd met een groepje? Misschien is het anders een idee om een keer wat met z’n tweeën te gaan doen. Ga bijvoorbeeld een filmpje kijken bij hem of jou thuis. Op deze manier kun je misschien ontdekken of er meer in zit dan goede vrienden. Toch blijft dé manier om erachter te komen of hij jou ook leuk vindt door het hem te vragen. Dit is misschien makkelijk gezegd, maar anders blijft hij je in verwarring brengen.

Heb je het nummer van de jongen die je niet vaak spreekt? Zo niet, probeer hier dan achter te komen. Stuur hem een leuk appje met een klein smoesje die de aanleiding geeft tot een leuk gesprek. Door gezellig met hem te appen kom je er vanzelf achter of hij datemateriaal is en of jullie echt in elkaar geïnteresseerd zijn. Wanneer ze jou ook allebei leuk vinden, ga dan voor je jongen die het beste bij je past. Eén ding dat je wel in je achterhoofd moet houden: stel je kiest voor de jongen waar je nu bevriend mee bent, kan dit het einde van je vriendschap betekenen als de relatie uitgaat.

Heel veel succes!

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Beeld: iStock

Must reads 👀