Lifestyle

Deze nieuwe YouTubers moet je volgen

We kennen allemaal YouTubers zoals Zoe Sugg, Anna Nooshin, Mascha en Vera Camilla. Maar soms willen we even wat nieuws. YouTube is bekender dan ooit en elke dag komt er wel een nieuw kanaal bij vol met tutorials, lookbooks, tips en tricks. Het kan daarom best overweldigend zijn als je graag YouTube filmpjes kijkt en niets wil missen. Wij hebben daarom een paar YouTubers gevonden die nog niet zo bekend zijn, maar wel super leuk zijn om naar te kijken.

♥ Lindseyrem → 273.195 abonnees
Lindsey is een design student en dat zie je in haar video's. Ze is nog super jong maar heeft een mega goede fashion stijl. Haar meeste video's zijn daarom ook kleding gerelateerd. Vooral als je dol bent op haul video's zit je hier goed!

♥ Bella Fiori → 917.143 abonnees
Bella weet alles over beauty en make-up en is super vrolijk. Bella wordt ook vaak vergeleken met Kendall Jenner. Ook heel goed is dat Bella geen producten gebruikt die getest is op dieren. Wat super goed is natuurlijk.

♥ Liah Yoo → 177.894 abonnees
Liah maakt al zo'n vijf jaar lang video's over van alles en nog wat. Ze doet het op een creatieve, orginele manier met heel veel humor. Zo gebruikt ze bijvoorbeeld haar karakter Dr. Yoo. Liah komt uit New York en woont nu in Koreo. Verwacht daarom veel make-up en skin care video's. Ook deelt ze veel over haar problemen met acne.

♥ Ruba Zai → 354.119 abonnees
Ruba komt uit Nederland en heeft een passie voor alles beauty en fashion. Ze heeft video's zoals hauls, empties en favoriets. Daarnaast geeft ze tips voor meiden die een hoofdoek dragen en hoe je deze kan stijlen. 

♥ Lana Summer → 61.626 abonnees
Lana is altijd super vrolijk en vertelt je al haar geheimen voor prachtig haar #hairgoals. Daarnaast weet ze álles over make-up en geeft ze je tips, tricks en tutorials.

♥ Niveda 18.494 abonnees
Niveda maakt prachtige make-up looks en gaat daarnaast ook gewoon naar school om dierenarts te worden. Niveda is pas een tijdje bezig, maar weet precies wat ze doet.

♥ Sammy Robinson → 335.151 abonnees
Sammy is prachtig om te zien en super enthousiast. Ze is dol op make-up, maar maakt simpele en natuurlijke looks. Super handig als je op zoek bent naar tutorials, maar geen zin hebt in groene of blauwe ogen. ;-) 

Volg jij Girlscene al op YouTube? Zeker doen, want elke donderdag en zondag om 16.00uur publiceren wij een nieuwe video! Abonneer je snel: het is gratis, super gemakkelijk door op de rode button rechtsboven te klikken en zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste video's. Klik hier voor het Girlscene YouTube-kanaal!

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook