Food

Dit YouTube-kanaal moet je volgen als je van eten houdt

Het internet is een magische plek vol met DIY’s, lekkere recepten (alles met chocolade), tips om af te vallen (na al die chocolade) en handige tutorials. Vooral YouTube is een gevaarlijke plek; je begint met een video over eyeliner en eindigt bij kattenfilmpjes. Zo kwamen we ook bij toeval dit YouTube-kanaal tegen en we kunnen niet meer zonder. Op dit kanaal staan kookvideo’s, maar niet zomaar kookvideo’s: de ingrediënten zijn namelijk súper klein. Dit moet je zien!

Heb jij al moeite met het afbakken van een broodje? Dan gaat dit YouTube-kanaal je zeker verbazen. Op het kanaal van ‘Miniature Space’ staan namelijk een heleboel kookvideo’s, maar dit zijn geen normale video’s… De ingrediënten en producten die gebruikt worden zijn namelijk onwijs klein! We bedoelen dus echt súper klein. Klein genoeg voor je oude Barbie’s om te gebruiken.


Van sushi to spaghetti, alles is er te vinden. Wanneer je eenmaal begint met kijken móét je blijven kijken. Wij zijn letterlijk obsessed met dit kanaal en blijven verbaast. Want hoe dan?! Serieus: waar kunnen wij dit kopen? 

Zelf nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel deze video’s met onze favorieten:

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀