News

Zo ziet jouw jeugdheldin Otje er nu uit

2

"Otje, ik ben Otje. En m'n vader die heet Tos." Dit liedje kun je vast nog meezingen als je deze kinderserie vroeger hebt gekeken. Otje en haar vader Tos reisden heel het land af in een camper, op zoek naar werk voor Tos. Maar dat was niet zo makkelijk Otje's vader had namelijk geen papieren. Otje was een stoere, ondeugende meid die haar vader altijd hielp en praatte met de vogels. Hoe gaat het nu met de actrice die Otje speelde? 

De rol van Otje werd gespeeld door Anne Rats. Ze was pas negen jaar oud toen ze in de kinderserie speelde. Zij bewaart goede herinneringen aan de tijd van de opnames. "Het was in één woord geweldig. Een enorm avontuur. De sfeer op de set was altijd goed en ongelooflijk ontspannen," vertelt Anne tegen Lindanieuws.nl. "Omdat mijn ouders wisten dat ik dol was op toneelspelen, werd mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om auditie te doen. Dat vond ik natuurlijk te gek. Na de auditie kreeg ik de rol van Otje."

Het is al twintig jaar geleden dat Anne in de huid van Otje kroop. Nu is ze 29 jaar en werkt ze als theatermaker. De brunette is nog niet gestopt met acteren, ze speelde na de kinderserie nog in series en films als het Sinterklaasjournaal, Flikken Maastricht en Danni Lowinski. 

Zo ziet Anne' er nu uit: 

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved