News

Must do: De hoogste schommel van Europa is vlakbij!

Ben jij een echte waaghals en ben jij niet bang voor een beetje hoogte? Geloof ons, dan moét je schommelen in de hoogste schommel van héél Europa! Je schommelt op 100 (!) meter hoogte en hebt prachtig uitzicht... als je door de zenuwen en adrenaline durft te kijken ;-). Het beste nieuws? De hoogste schommel van Europa is hartstikke dichtbij! 

De hoogste schommel van Europa staat namelijk gewoon in Amsterdam! In Amsterdam-Noord om precies te zijn, bovenop de hoge A'DAM Toren. Echte daredevils kunnen genieten van de prachtige Amsterdamse skyline terwijl de adrenaline door je bloed stroomt. Hiervoor moet je géén hoogtevrees hebben, want je schommelt op grote hoogte. Je voeten bungelen letterlijk honderd meter boven de grond!

Om te schommelen in de hoogste schommel van Europa, heb je een entreeticket van €12,50 voor het dak nodig. Je hebt ook een Over the Edge (de naam van de schommel) ticket nodig van €5 en die kun je online of bij de ingang van het dak kopen. Een must do voor thrillseekers!

Lees ook: 

Bron: A'DAM Toren

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook