Glamour voor iedereen bij Grazia PC Catwalk

Fashion door Redactie

Normaal gesproken kun je natuurlijk nooit bij een catwalkshow met merken als Prada, Dolce & Gabbana en Lanvin zitten. Maar nu wel (bijna dan)! Op 22 augustus organiseert Grazia namelijk in samenwerking met het Fashion & Museum District voor de derde keer op rij de Grazia PC Catwalk.

Het lijkt wel of de modeglossy met het evenement een plekje in het Guinness World Records Book wil veroveren: in de PC Hooftstraat is er een catwalk van 350 meter lang, met 1200 front row plaatsen, 100 modellen, 180 looks voor fall/winter 2010/2011 en uiteraard kleding van de grootste designers. En alles is gratis toegankelijk! Kijk, dat horen we graag.

grazia 2008grazia catwalk

Beelden van de vorige edities

Onder de geshowde labels zijn onder meer Etro, Burberry, Dolce & Gabbana en Lanvin. Met de hulp van Wella worden ook de haar- en make-up trends voor het seizoen 2010/2011 niet overgeslagen. En na de show kan je je opmaken voor een vette afterparty. Voor de best geklede fashionista náást de catwalk wordt de Stylehunter Best Dressed Award uitgereikt, dus doe extra je best op een front row waardige outfit!

Wat: Grazia PC Catwalk
Waar: P.C. Hooftstraat, Amsterdam
Wanneer: 22 augustus 2010, 12.00 uur

22 augustus duurt natuurlijk nog even, maar zet het alvast in je agenda...! Want iedereen kan er dus gratis bij zijn. Zien we je daar?

met dank aan Fashionscene