Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Anne Floor!

Hi lieve Girlscene lezeressen! Vandaag is het dan eindelijk zover. Ik, Anne Floor, maak officieel deel uit van de Girlscene crew! Iets waarvan ik vroeger alleen maar durfde te dromen, is werkelijkheid geworden. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik het best spannend vind, maar ondanks dat heb ik erg veel zin in aankomende periode. Het zal een tijd worden waarin ik jullie zal proberen te amuseren met leuke artikelen, maar ook bezig zal zijn met mijn afstudeeropdracht.

Om een beetje een beeld te krijgen wie ik ben vertel ik kort wat over mijzelf. Mijn naam is dus Anne Floor, ik ben 24 jaar oud en woon sinds kort in Amsterdam, waar ik mij echt helemaal happy voel. Heel origineel ben ik niet, want ook ik studeer Media, Informatie en Communicatie. Wel ben ik bijna klaar, want afstuderen bij Girlscene is het laatste deel van mijn studie.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnetjes, ga ik de stad in of vind je me in een leuk, hip lunchtentje. Verder vind ik het heerlijk om me te ontladen in de sportschool voor een lesje Xcore of BodyPump. Ik ben een echte filmliefhebber en ga regelmatig met mijn vriend naar de film of plof ik thuis neer achter mijn laptop.


Daarnaast reis ik graag en wil ik de hele wereld zien. Dit was voor mij dan ook de reden om een paar maanden naar het buitenland te gaan. Ik ben nu alweer een tijdje terug, maar precies een jaar geleden vertrok ik naar Curaçao voor mijn minor. Dit was een geweldige ervaring! Curaçao is zo’n ander land dan Nederland, maar dat vond ik juist erg leuk en interessant. Het was een tijd waarin ik veel nieuwe inzichten heb gekregen en veel heb geleerd. Voor de rest heb ik heel wat afgefeest, heb ik uren aan het strand gelegen en heb ik alleen maar leuke mensen ontmoet. Nog steeds denk ik veel terug aan deze tijd en zou ik zo weer terug willen. Mocht jij ook overwegen om naar het buitenland te gaan voor een tijdje, maar twijfel je nog? Ik kan alleen maar zeggen DOE HET!

Vroeger, toen ik zelf een trouwe fan was van Girlscene, kon ik uren rondsnuffelen op de website en werd ik geïnspireerd door vele artikelen. Ik hoop dan ook, samen met de andere meiden, dit voor jullie te kunnen betekenen!

Tot slot nog een paar random facts over mij:
♥ Ik lach veel
♥ Ik kan nogal besluiteloos zijn… Om gek van te worden af en toe ¯\_(ツ)_/¯
♥ Chaotisch, ja dat ben ik ook
♥ Als ik koude voeten heb kan ik niet meer warm worden
♥ Ik hou van roze lippenstift

Liefs, Anne Floor

Pssst! Zoek je een schrijfstage en zou je graag bij Girlscene aan de slag willen? Stuur dan je motivatie en cv naar danique@girlscene.nl.