News

Perrie Edwards heeft een nieuwe vriend en hij is misschien nog wel knapper dan Zayn

Love is in the air! Perrie Edwards heeft een moeilijke periode achter de rug. Zayn verbrak de verloving met de Little Mix-zangeres halverwege 2015 en daarna werd hun relatie én de break-up breed uitgemeten in de media. Perrie was heartbroken, maar kon al haar woede en frustratie kwijt in het nummer Shout Out To My Ex. Toch lijkt haar relatie met Zayn ver achter haar te liggen, want ze heeft bekendgemaakt dat ze een nieuwe vriend heeft! En wat een knappe man is het…

Shout Out To My Ex wordt nu waarschijnlijk een stuk minder leuk om te zingen nu Perrie een nieuwe man in haar leven heeft die Zayn doet vergeten. De geruchten gingen trouwens al langer: Perrie en de Arsenal voetballer Alex Oxlade-Chamberlain (een lange achternaam voor op je voetbalshirt) zouden vaker intiem gespot zijn, maar je weet hoe het zit… Je bent pas écht een koppel voor de rest van de wereld als je Instagram official bent. En het ziet ernaar uit dat Perrie geen eenzame Valentijnsdag tegemoet gaat! Nu maar hopen dat Alex door het voetbal niet op de 14e weg is van zijn Perrie.

Qua looks doet hij in ieder geval niet onder voor Zayn en eerlijk is eerlijk, de twee zien er op Instagram super verliefd uit. Dat verdient Perrie wel na die dramatische break-up een paar jaar geleden. Bovendien ziet de relatie er al redelijk serieus uit, want je neemt je liefje niet zomaar mee naar de meest romantische stad op aarde:

Cute!

Hier is een betere foto van Perrie’s nieuwe vlam:

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀