News

Justin Bieber is terug op Instagram (met de meest teleurstellende video ooit)

Stop de persen! We hopen dat je het afgelopen weekend Instagram in de gaten hebt gehouden, want dan heeft je hart vast een sprongetje gemaakt toen je zag dat Justin Bieber (jep, you hear this right) zijn comeback heeft gemaakt op social media. WHAAAAT? Het werd natuurlijk wel tijd, maar wat zijn we stiekem blij dat hij ein-de-lijk weer eens iets laat horen. Ook al is het met een teleurstellende foto. Of nou ja, video.

Het afgelopen jaar was een gek jaar voor de Biebs. Hij behaalde successen met nummers waar iedereen nog steeds los op gaat en aan de andere kant leek het privé wat minder te gaan. De druppel kwam halverwege het jaar: na het plaatsen van foto’s met zijn toenmalige scharrel Sofia Richie kreeg hij zoveel haatreacties dat hij dreigde zijn Instagram account te verwijderen. Toen Selena Gomez zich ook nog eens met het drama ging bemoeien was het klaar: weg was Biebs. En aan het einde van het jaar? Nog steeds radiostilte.


Het duurde maanden en maanden, maar Bieber is nu toch echt back in business! Het offline halen van zijn Instagram account zorgde namelijk voor minder geld in het laatje en tja, hij moet toch zijn luxe leventje zelf onderhouden. Daarom lijkt hij nu terug op Instagram te zijn. Niet met een leuke selfie of een #tbt, maar met een gesponsorde video. Ok, Justin. Ok. We moeten toegeven dat we daarom wel licht teleurgesteld zijn, want zou hij ook terug zijn gekomen als T-Mobile hem niet had betaald? We zijn bang van niet. Maar voor nu is het misschien een stap in de (goede) online richting, want wie weet volgt de volgende foto snel. Of niet. Laten we hoop houden.

Voor nu moeten we het hiermee doen:

Lees ook:

Beeld: Getty Images