Lifestyle

Goodbye Girlscene! Stagiaire Roos (S) neemt afscheid

Het lijkt nog maar een week geleden dat mijn stage op de Girlscene redactie begon. Toch ben ik alweer heel wat avonturen en leerzame weken verder. De tijd is zo snel gegaan! Ik ben heel blij met de ervaring die ik tijdens deze stage heb opgedaan en ben jullie, de lezeressen, en de redactie enorm dankbaar. Jammer genoeg is het nu tijd om afscheid te nemen…

Alles was nog helemaal nieuw voor me toen ik hier begon. Ik ben zelf jaren een trouwe lezeres van Girlscene geweest en was héél nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen eraan toeging. 

Op de Girlscene redactie is er altijd wel wat te beleven en te lachen. De dag van de stilettorun bijvoorbeeld, toen ik een halve rol aan wc-papier in mijn hakken had moeten proppen omdat ze eigenlijk te groot waren, is iets wat ik niet snel vergeet. Maar van alle geweldige events die ik voor Girlscene heb mogen meemaken was de Chocolonely Fair zonder twijfel mijn favoriet. En laten we ook de opening van de eerste Primark in Amsterdam niet vergeten! 

Nou, volgens mij begrijpen jullie hem wel: tijdens mijn Girlscene stage heb ik zoveel bijzondere en verschillende dingen beleefd dat het eigenlijk te veel om op te noemen is. 


Ook al was het maar een korte stageperiode, ik heb wel heel veel nieuwe dingen geleerd bij Girlscene. Daar wil ik de redactie en jullie, de lezeressen, zeer voor bedanken! Ik heb super veel ervaring opgedaan in het schrijven van lifestyle artikelen voor jullie en kan niet wachten om alles dat ik geleerd heb in de toekomst te gaan gebruiken. 

Zoals de redactie waarschijnlijk mijn stopwoordje ‘exactly’ en mijn heerlijk geurende salades en pasta’s niet snel zullen vergeten, zal ik de lol die ik heb gehad bij Girlscene altijd herinneren. Heel erg bedankt Girlscene voor de fantastische tijd!

Liefs, Roos