News

Gossip Girl(scene) week 5

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian en Kanye West zijn het over dít onderwerp niet eens, Liam Payne heeft Cheryl Cole op zijn lichaam laten vereeuwigen, Mischa Barton is gedrogeerd en zó is Katy Perry als stiefmoeder volgens Miranda Kerr.

Beyoncé richt haar eigen Destiny’s Child op! Het grootste Hollywoodnieuws van deze week is ongetwijfeld de zwangerschap van Queen B. De superster stootte in enkele uren Selena Gomez van de troon met de meest gelikete Instagramfoto ooit. De vrouw van Jay Z is al een paar maanden zwanger van een tweeling, maar wist het grote nieuws een tijdje geheim te houden. Zélfs voor haar vader. Hij moest er, net als wij, via Instagram achterkomen… “Ik kreeg een sms, en ik had zoiets van ‘Waarom feliciteert deze persoon mij?’ Toen kreeg ik een berichtje van een van mijn studenten en dacht ‘Waar héb je het over? Hij zei dat ik op het web moest kijken. Ik wist van niks”, vertelt Mathew Knowles. Toch is hij niet boos op zijn dochter, hij vindt het juist wel een slimme zet. “Het is goed dat ze het zelf wereldkundig maakte, en niet de media”, aldus papa Knowles. 

View post on Twitter

Hoewel Liam Payne en Cheryl Cole niet openlijk over hun relatie spreken, is het duidelijk dat het ware liefde is. De zangeres is in verwachting van hun eerste kind, maar dat is niet de enige manier waarop hun liefde is bezegeld. Liam heeft zijn liefje laten vereeuwigen op zijn lichaam. De 1D-zanger werd gespot met een nieuwe tatoeage op zijn onderarm. Oplettende fans zagen al gauw dat het om het oog van Cheryl gaat. Awwww, hoe lief!

Mischa Barton is niet bepaald de meest stabiele celebrity die Hollywood heeft gekend. Ze is in het verleden meerdere keren opgepakt wegens rijden onder invloed en drugsbezit, maar leek haar leven de laatste jaren juist weer op de rit te hebben. Maar deze week leek het noodlot weer toe te slaan. De actrice werd opgenomen in het ziekenhuis nadat zij verward en schreeuwend over het hek van haar huis in West-Hollywood werd gesignaleerd. Is Mischa dan toch weer het verkeerde pad op gegaan? Nee, de blondine verklaart dat er iets anders aan de hand was. “Woensdagavond ging ik met een groep vrienden mijn 31e verjaardag vieren”, vertelt de Hollywoodster. “Ik merkte dat mijn gedrag tijdens het drinken steeds warriger werd. Ik wist dat er iets niet goed was en het werd alleen maar erger.” Er werd GHB in Mischa’s bloed gevonden. “Laat dit een lesje voor iedereen zijn, let goed op je drankje,” aldus Mischa. 

View post on Twitter

Hoe het er écht aan toegaat in huize Kardashian/West weten we niet, maar we kunnen ons voorstellen dat politiek een beladen onderwerp is voor het getrouwde stel. Kanye heeft namelijk openlijk zijn steun gegeven aan president Trump, terwijl Kim deze week haar politieke voorkeur heeft uitgesproken. En Kims stem is overduidelijk niet naar Donald Trump gegaan. De realityster heeft door een tweet met een simpele grafiek laten weten dat ze de mening van haar man niet deelt. 

Gescheiden ouders zijn voor geen kind leuk, maar áls het moet laat het dan zoals bij Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan. Het is bijna vier jaar geleden dat de twee scheidden, maar ze gaan nog steeds goed met elkaar om. “Orlando en ik zijn echt als familie, hij is als een broer voor mij,” zegt het topmodel over haar ex tegen People. “Het is heel gek, maar we geven echt om elkaar en hebben een goede band.” Daarbij heeft hun zoontje een heel leuke schoonmoeder gekregen: Katy Perry. Het topmodel heeft de zangeres inmiddels verwelkomd in het gezin. “Flynn en Katy kunnen heel goed met elkaar opschieten,” aldus Miranda. Geef ons zo’n leuke stiefmoeder!

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images