News

Monica Geuze doet een onthulling over haar lipfillers

Amerika heeft Kylie Jenner, wij hebben Monica Geuze als koningin van de lippen. De vlogger maakt er geen geheim van dat ze haar volle lippen niet geheel natuurlijk heeft gekregen. De brunette laat regelmatig in haar vlogs zien dat ze haar lippen laat opspuiten met fillers. In een nieuwe video doet Monica een opvallende onthulling over haar lippen.

Radio 538 vroeg de vlogger naar haar onzekerheid. Na een tijdje nadenken begon ze over de ingrepen die ze heeft laten doen. “Ik heb mijn lippen een aantal keer laten opvullen met fillers,” zegt Monica. “In mijn voorhoofd heb ik een litteken. Daaronder heb ik wat filler laten zetten zodat het niet meer zo diep is.” De vlogger benadrukt ze haar lippen niet laat opvullen door onzekerheid, maar gewoon omdat ze het mooi vindt. 

Maar dat was niet de grootste onthulling. Monica geeft toe dat haar lippen na de laatste behandeling te groot werden. Daarom heeft de brunette ervoor gekozen om een tijdje te stoppen met lipfillers. “De laatste keer was het een beetje too much en ik had zoiets van, ik ga het voorlopig niet meer doen,” onthult Monica. Een aantal fans lieten onder de vlogs al weten dat ze haar lippen iets te groot vonden worden, en blijkbaar is ze het daarmee eens. We zullen de vlogger de komende tijd dus niet in de stoel van de plastisch chirurg zien… 

Watch on YouTube

Lees ook: