Winnen

Win: jouw droomdate om je lover mee te verrassen op Valentijnsdag in De Foodhallen

[AFGELOPEN] Een avondje naar de bioscoop of een parfum als cadeau: we kennen het inmiddels wel. Wil je dit jaar een originele Valentijnsdag en jouw lover verrassen met dé date van jullie dromen? Een 16-gangendiner, trouwen voor één dag of Robert Ten Brink die jouw crush op een date vraagt door middel van een serenade: geen date-idee is te gek. Stuur jouw droomdate in en wie weet krijg jij dit jaar een Valentijnsdag om nooit meer te vergeten. 

Valentijnsdag is in zicht; het ideale moment om jouw lover of crush te laten weten wat jij voor hem/haar voelt. Dit jaar zou deze dag van de liefde weleens nóg specialer kunnen worden! De Foodhallen speelt voor Cupido op Valentijnsdag en laat vijf droomdates uitkomen. Alles is mogelijk! Samen geblinddoekt picknicken, salsa leren dansen van Dan Karaty: stuur jouw ultieme liefdesscenario in en wie weet wordt het werkelijkheid op Valentijnsdag! 

Vorig jaar was er de  “De Grote Foodhallen Datingshow” waarbij je je waagde aan een blind-speeddate met drie potentiële partners tegelijk, maar dit jaar worden romantische dromen waargemaakt. Jouw date-idee mag zo gek en origineel mogelijk zijn! De Foodhallen, gevestigd in de Amsterdamse Foodhallen waar de Girlscene-redactie ook werkt, maakt maar liefst vijf droomdates waar op Valentijnsdag. 

Jouw ideale droomdate winnen? 
Stuur jouw ultieme liefdesscenario om je lover te verrassen via een privébericht naar de Facebook-pagina van De Foodhallen. Je zal bericht krijgen als jij bij één van de vijf gelukkige winnaars zit. Succes!

Lees ook: 

Beeld: De Foodhallen