Beauty

Vollere lippen in één applicatie? Girlscene test Benefit They're Real Big Sexy Lip Kit

Het heeft even geduurd, maar de Girlscene redactie is terug met een review! Toen de Benefit They're Real Big Sexy Lip Kit op de redactiedeurmat viel waren we meteen enthousiast. Vollere lippen in één applicatie? Dat moeten we wel testen. Girlscene's Renée vertelt je alles over de kleuren, pigmentatie, houdbaarheid én of Benefit de beloftes nakomt. Lees snel verder.

Alles wat vollere lippen belooft trekt de aandacht op de Girlscene redactie. Weet je nog toen we een lipmasker probeerden voor een Kylie Jenner pout? Ik bedoel maar. Vandaag is het mijn beurt om te testen of de Big Sexy Lip Kit van Benefit de moeite waard is. We zijn nu eenmaal pro vollere lippen (zonder injecties)! De kleuren zien er in ieder geval veelbelovend uit...


Dit is 'm dan: de nieuwe parel van Benefit. De lipkit bevat vier deluxe mini's van de They're Real Double The Lip collectie. Eén lipstick bevat twee kleuren: een donkere tint (de lipliner) en een iets lichtere tint die matcht bij de donkere kleur (de lipstick).


Een deluxe mini it is! Het formaat is compact genoeg om zo mee te nemen in je kleinste clutch (of broekzak), maar tijdens het aanbrengen voelt het gewoon als iedere andere lipstick. 


In deze lipkit krijg je (als ik even subjectief mag zijn) vier prachtige kleuren. Van boven naar beneden zie je Lusty Rose, Flame Game, Pink Thrills en Revved Up Red. De swatches zien er op Revved Up Red na niet mega gepigmenteerd uit, maar dat is iets waar ik geen problemen mee heb.Benefit They're Real Double The Lip in Lusty RoseBenefit They're Real Double The Lip in Flame GameBenefit They're Real Double The Lip in Pink ThrillsBenefit They're Real Double The Lip in Revved Up Red

Eindoordeel
Prijs: €32
Belofte: Benefit belooft dus dat je optisch vollere lippen krijgt en op zich snap ik wat ze ermee bedoelen. Of het werkt, is een ander verhaal. Ik denk persoonlijk dat het vooral een marketingtruc is om het product op deze manier uit te brengen. Als je de lipstick aanbrengt mengen de lipliner kleur en de lipstick zelf met elkaar, dus je krijgt pas optisch vollere lippen als je iets buiten je liplijn kleurt. Dat neemt niet weg dat het een fijn product is, trouwens. De lipsticks zijn lekker zacht en glanzend, waardoor velletjes bijna niet opvallen. Het voelt beter op de lippen dan de gemiddelde budget lipstick, waardoor je dus wel waar krijgt voor je geld.
Pigmentatie: De swatches wekken geen hoge verwachting, maar eenmaal aangebracht op de lippen geven de lipsticks prima kleur af. Oké, je moet misschien een paar keer over je lippen gaan om de intensiteit op te bouwen, maar dat is iets wat ik persoonlijk wel kan waarderen. Ik hoef geen ultramatte überdekkende kleur op mijn lippen. De pigmentatie van deze lipkit vind ik dus juist perfect.
Houdbaarheid: Na het aanbrengen van de lipstick voel je dat dit er één is die het best lang kan volhouden. Niet de hele dag, want daar is het nu eenmaal te romig voor. Maar drinken gaat prima en voorzichtig eten ook, al moet je na het eten van een broodje wel even je kleur bijwerken. Een paar uur houdt 'ie in ieder geval wel vol!
Oordeel: De lipsticks zijn heel prettig in gebruik. Als je de belofte negeert (en het prijskaartje ook) zou je deze lipstick prima een 8 kunnen geven. Ik gebruik ze in ieder geval met plezier.

Benefit is te koop bij Douglas.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook