Fashion

Report: Modefabriek 2010

Zondag 25 en maandag 26 juli vond de Modefabriek plaats en Girlscene was er maandag bij. Maar wat is nu eigenlijk de Modefabriek? Tijdens dit twee dagen durende evenement worden de nieuwste trends op het gebied van mode gepresenteerd. Ruim 600 labels presenteren hun nieuwste collecties, dit keer voor zomer 2011.

Heb je nu iets leuks gezien? Dan moet je helaas nog hooguit een jaar wachten voordat je het moois kunt kopen. Je kunt in ieder geval al je verlanglijstje samenstellen, dat hebben wij ook gedaan. Maar niet getreurd, je kunt namelijk bij de stands leuke tasjes scoren waar vaak tussen de persmappen in een leuk cadeautje verstopt zit.

Daarnaast kun je ook inspiratie opdoen uit de vele modeshows die gedurende de dag plaatsvinden. Tijdens de verschillende shows kunnen de bezoekers de creaties van nieuwe ontwerpers bewonderen. Natuurlijk is er ook gedacht aan een hapje en een drankje.

Het publiek is lekker gevarieerd, zo kom je stylistes en inkopers tegen, moeders met hun dochter, vriendinnen, en hier en daar spot je ook nog een leuke BN’er. Kortom een fashionable dagje uit! Redactrice Danique en stagiaire Gabriella hebben zich in ieder geval enorm vermaakt.

Hieronder alvast sneak peek van SuperTrash, Disney Couture en Fiorucci...

Houd Girlscene in de gaten, want de komende week komen meer reports van de shows op de Modefabriek op de site te staan.

Ben jij al eens op de Modefabriek geweest?

door Danique & Gabriella

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved