News

OEH! Selena Gomez en The Weeknd maken hun relatie Instagram official

Twee supersterren die op elkaar verliefd worden… Het is een waar Hollywood sprookje, zo ook voor Selena Gomez en The Weeknd. Terwijl zij nu een dikke vinger opsteken naar iedereen die beweert dat hun relatie nep is, maken zij hun relatie lekker Instagram official. Maar dan wel op een subtiele manier. Abel, we kijken naar jou.

Is deze romance echt of is het nep? Eerlijk, Selena Gomez heeft er in tijden niet zo gelukkig uitgezien als je hun paparazzishots bekijkt. Is dat niet iets waar het uiteindelijk om gaat? Selena en Abel lijken het in ieder geval oprecht leuk te vinden om tijd met elkaar door te brengen. Zo leuk, dat hij hun relatie Instagram official maakt.

Kijk, dat de tortelduifjes zoenend op straat werden gespot was niet subtiel, maar des te voorzichtiger gaan ze ermee om nu het hoge woord eruit is. Zo besloten ze vorige week om elkaar te gaan volgen op Instagram (en uiteraard waren er fans die dit opmerkten!) en maakt The Weeknd het nu Instagram official. Niet door een foto te plaatsen, maar door een snap te delen via Instagram Stories. Aka: minder mensen zien het, maar hij maakt wel even duidelijk dat Selena (voorlopig tenminste…) here to stay is.

Check onze screenshot maar:
Da’s toch echt Selena Gomez waar we naar kijken. Dit weekend (pun intended) hebben de twee de volgende stap in hun relatie genomen: niet alleen waren ze samen in het überromantische Italië, ze hebben op deze manier ook zelf nog eens hun relatie publiekelijk gemaakt. Anno 2017 betekent dat hetzelfde als op Facebook je status veranderen van vrijgezel naar ‘heeft een relatie’. Ahhh.

UPDATE: Selena bevestigt de relatie nu ook. Alhoewel, als je Instagram official als bevestigd ziet. 😉

Lees ook:

Must reads 👀