Report: Aaiko spring/summer 2011

Fashion door Redactie

Op de Modefabriek was weer veel moois te bewonderen, waaronder de modeshow van Aaiko. Het merk komt in 2011 met verrassend veel nieuwe items, onderverdeeld in vier thema’s: Graffical, New Army, Safari Inspired en De High Summer.

We zien vooral veel army-green en kaki tegenover vrolijke kleuren en grafische belijningen. Van een jumpsuit in slangenprint, tot uitgewerkte trenchcoats, army-style rokjes en mooie jasjes. Daarnaast is er ook oog voor detail, zoals de mini pailletjes en opvallende binnenvoeringen. De breisels zijn ook weer helemaal populair, zoals linnenbreisels, geprint breisel en een breisel in combinatie met chiffon.

In de Grafical-lijn zien we zoals de naam al zegt veel grafische lijnen. Van shirts met opvallende kleurblokken tot strakke jurkjes met een grafische print. Qua kleuren zien we vooral veel army-green, grijs melange, zwart en wit.

De New Army-lijn geeft de military look een vernieuwende twist. We zien we vooral veel camouflage prints in combinatie met frisse kleuren, zoals geel, army-green, kobalt blauw en wit.

De Safari Inspired-lijn wordt gesierd door stoere batik-, slangen- en aardeprints. Qua materiaal zien we vooral veel zijden, suède en katoen. Kaki en beige combinaties voeren in deze lijn de boventoon.

In De High Summer-lijn zien we vooral veel pasteltinten als rose, aardekleuren en lichtgeel. Naast de pasteltinten worden er ook knalkleuren gebruikt, als turquoise, fuchsia, paars en geel.

Kijk hieronder mee voor een sneekpeek uit de Aaiko spring/summer collectie 2011…

Wat vind jij ervan?

door Danique & Gabriella