Beauty

Zo krijg jij super simpel de allerlangste wimpers ooit

Lange wimpers, die willen we natuurlijk allemaal wel. Het maakt je make-uplook toch nét even af met een stel lange wimpers. En hey, een zwoele oogopslag staat natuurlijk niemand verkeerd. Maar hoe krijg je van die mooie lange wimpers horen we jou nu denken… In dit artikel hebben wij de beste tips en tricks speciaal voor jou verzameld.

♥ Wrijf niet te hard in je ogen
Dit beschadigt je wimpers sneller en hierdoor vallen ze sneller uit. 

♥ Reinig je ogen mild
Masseer de reiniger zacht met ronddraaiende bewegingen rond de ogen en spoel met lauwwarm water af.

♥ Gebruik wimperserum
Investeer in een serum voor je wimpers en met een beetje geduld zie je op langere termijn echt resultaat!

♥ Skip waterproof mascara
Hoewel wij het liefst waterproof mascara dragen (denk: traanogen op de fiets), is het toch beter om deze in te ruilen voor een basic mascara. Een waterproof mascara maakt je wimpers namelijk harder, waardoor er ook een grotere kans van breken is. Dat is nou net wat wij niet willen!

Naast een goede verzorging van je wimpers, zijn er ook nog manier om het gewoon te ‘faken’. Met onderstaande tips laat jij je wimpers optisch groter lijken.

♥ Gebruik een wimperkrultang
Wil je je wimpers langer doen lijken? Vergeet de wimperkrultang dan niet! Je geeft ze hiermee net wat meer volume, waardoor je oogopslag in één keer veel groter lijkt. 

♥ Gebruik mascara
Natuurlijk mag een mascara niet in jouw toilettasje ontbreken. Een laagje mascara op je wimpers doet wonderen.

♥ Laagje babypoeder 
Heb je één laagje mascara aangebracht? Ga dan met een kwast en een heel klein beetje babypoeder over je wimpers heen en breng vervolgens een tweede laagje aan. Je hebt nog nooit zoveel volume gezien!

♥ Gebruik eyeliner op de juiste manier
Voor een iets heftiger effect kun je ervoor kiezen om ook een eyeliner aan te brengen, dit zorgt voor wat extra aandacht naar jouw ogen.

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀