De modeblog van… Annabu

Fashion door Redactie

Annabu (http://justbuit.blogspot.com), spreek uit als Annaboe, is net even anders dan de gemiddelde modeblogger: dit 23-jarige model uit Duitsland verzamelt namelijk sneakers (Nikes op precies te zijn) en ze houdt er van felle kleuren te combineren. Tijd om meer over deze blogger te weten te komen!

annabu

Annabu is zeker niet in een hokje te plaatsen. Draagt ze de ene dag nog een vrouwelijk jurkje met hoge hakken, de volgende dag draagt ze shorts met sneakers. Het ligt er maar net aan waar ze zin in heeft. En ze houdt er van om verschillende kledingstijlen uit te proberen; een favoriet kledingstuk heeft ze daarom niet.

Op dit moment houdt Annabu zomervakantie in Canada, waar ze flink aan het shoppen is. Haar laatste aankopen deed ze bij een vintage winkeltje; een jurkje, rokje en jasje. In vintage winkels shopt ze sowieso het meeste, omdat ze daar unieke kleding kan vinden. Maar naast vintage kleding heeft ze ook een hele berg kleding van de H&M. Haar kleren bergt ze op in een behoorlijk grote kast, gesorteerd op kleur en stijl.

-

annabu

Just Bu It / Bu The Right Thing
Met ruim 1100 volgers is haar blog al aardig groot, aangezien Annabu pas een jaar aan het bloggen is. Ze begon op Chictopia (www.chictopia.com) met het posten van outfits, maar besloot op een dag een blog aan te maken. Uit verveling, en omdat een blog voor haar een goede manier was om haar gedachten, outfits, tekeningen en collages te delen. Haar blog probeert ze zo vaak mogelijk te updaten, maar wanneer ze op reis is (en dat is ze als model vaak) zijn er per week gemiddeld twee nieuwe posts te zien. Haar blog beschrijft ze met deze vier woorden: fotografie, mode, kunst, Bu.

On the wishlist: ‘Ik heb een paar hele leuke Gee Wa Wa laarzen gezien.’
Favoriete designer: ‘Ik vind Alexander Wang op dit moment erg leuk.’
Fashion icon: ‘Die heb ik niet echt, maar ik raak vaak geïnspireerd bij mensen op straat of door blogs.’

annabu

annabu

Door Melissa