Beauty

8 luxe beautyproducten die bloggers thuisgestuurd krijgen

Beautyliefhebbers: verzamel je. Dit voorjaar lanceren de mooiste merken namelijk weer nieuwe producten. En geloof ons, dat zijn in veel gevallen producten waarvoor je naar de winkel wil gaan! Van parfum tot zelfbruiner: er ligt de komende tijd weer een hoop moois in de schappen. Girlscene zet de leukste lanceringen voor de komende maanden op een rij. Kijk je mee?


1. Dior J’adore in Joy
Prijs: vanaf €80,50

Maak kennis met J’adore in Joy van Dior: een chiquere geur die nu verkrijgbaar is. Het bloemige karakter van het parfum blijft volgens Dior behouden, maar een vleugje fruit en zout maakt het parfum anders dan de andere J’adore geuren. Wie gek is op jasmijn, neroli en ylang ylang vindt J’adore in Joy vast lekker ruiken.

Verkrijgbaar vanaf april.


2. Dior Bronze Self-Tanning Jelly Gradual Sublime Glow – Face
Prijs: €39

Nog op zoek naar een zelfbruiner voor je gezicht? Dan geeft deze Dior Bronze Self-Tanning Jelly je een vleugje zonnige perfectie. Het trekt extreem snel in je huid, geeft niet af en versmelt in slechts enkele seconden met de huid. We like. Tip: vergeet niet om van tevoren eerst de huid even te exfoliëren en hydrateren.

Verkrijgbaar vanaf maart.


3. Dior Addict Lacquer Stick en Dior Vernis
Prijs: €37 en €27

Deze Dior Addict Lacquer Sticks en nagellakjes zijn gewoon té mooi om niet te laten zien. Ook al laat het gemiddelde budget deze prijskaartjes niet toe. De romige sticks (‘de eerste Dior liplak’) hebben een semi-sheer finish en zijn uitgevoerd in prachtige kleuren. Ook leuk: de bijpassende nagellak kleuren.

Verkrijgbaar vanaf maart.


4. Dior Addict Care & Dare en Dior Colour & Contour
Prijs: €37 en €35

Denk je alle Dior producten op de foto te hebben, komt er nog een pakketje binnen. Dit zijn de laatste producten, promise! Vanaf half april liggen de Dior Addict Care & Dare balsems in zes kleuren in de winkels, evenals de Colour & Contour sticks. Deze gouden tint is prachtig.

Verkrijgbaar vanaf 19 april.


5. Abercrombie & Fitch First Instinct
Prijs: €45

Speels, vrouwelijk en aantrekkelijk: zo omschrijf je First Instinct van Abercrombie & Fitch. Het parfum is aanwezig en een tikje sensueel, perfect voor date nights! Met geurnoten als wilde oranjebloesem, waterlelie en amber mag je natuurlijk ook wel een wat heftigere eau de parfum verwachten. Ideaal voor meiden die van een zware geur houden.

Verkrijgbaar vanaf maart bij Douglas.


6. Guerlain limited edition collectie
Prijs: €40 – €74,50

Nu in de winkels: deze limited collectie van Guerlain, inclusief de welbekende Météorites Happy Glow Pearls. Dat pareltje is meteen het duurste item uit de collectie, want met een prijskaartje van €74,50 is dit niet een product dat je ‘zomaar’ even afrekent. Maar het is in ieder geval mooi om naar te kijken, net als de blush (€54) en de kwast (€40).


7. Guerlain (limited edition) Kiss Kiss lipstick, Lip & Cheek tint en nagellak
Prijs: €40, €33 en €24

Ook onderdeel van de limited collectie is de Kiss Kiss lipstick, waar ze twee rosy kleuren van uitbrengen. Girlscene’s Renée is al fan van deze decadente lipstick! Minstens zo leuk zijn de Lip & Cheek tint en de nagellak in de kleur Lilac Belt. Dat laatste is misschien niet heel zomers qua kleur, maar wel erg mooi.


8. Guerlain Le Petite Robe Noire mascara en lippenstift
Prijs: €32 en €31,50

Als onderdeel van de Le Petite Robe Noire ontvingen we van Guerlain ook nog de mascara en de lippenstift op Girlscene HQ. Aan de mascara hangt een pittig prijskaartje, dus des te benieuwd zijn we of ‘ie echt zo fijn is. Houd Girlscene dus goed in de gaten!

De producten zijn nu verkrijgbaar.

De prijzen die in dit artikel zijn genoemd zijn de adviesverkoopprijzen.

Lees ook:

Must reads 👀