Beauty

Hoe een Lush Unicorn Horn Bubble Bar wordt gemaakt is betoverend

We weten niet hoe het met jou zit, maar de Girlscene redactie zou dolgraag eens een bezoekje brengen aan de Lush fabriek om te zien hoe onze favoriete bubble bars worden gemaakt. Maar gelukkig is er nu ook YouTube, want we hebben een filmpje gespot waarin Lush laat zien hoe de Unicorn Horn Bubble Bar tot leven komt!

Als je een groot fan bent van Lush, unicorns en everything bubbly is deze video er echt één die je wil afspelen. Het ziet er zó ontspannend uit om daar te werken en de Unicorn Horn Bubble Bars te maken! Waar kunnen we solliciteren? 😉

In de video wordt stap voor stap uitgelegd hoe deze bubble bar in het bijzonder wordt gemaakt. Van wat er in gaat tot het rollen van de unicorn horn… Het is bijna betoverend. Bijna. Wij beginnen alvast met het plannen van een bezoekje aan Lush, want na het zien van de video kunnen we niet wachten om ons mandje te vullen met allemaal bubble bars!


En mocht je nog niet bekend zijn met deze heerlijke bubble bar, zo omschrijft Lush het zelf: “Uit je liefde voor unicorns door je bad te vullen met glimmende, gekleurde bubbels met de geur van lavendel en neroli. Neroli zorgt ervoor dat het serotine-level (geluksstofje!) in je hersenen stijgt. Kun jij lekker blijven dromen van schuimkastelen en mijmeren of eenhoorns nu wel of niet bestaan (natuurlijk bestaan ze). Magisch!” Het kost €5,95.

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: Lush