Beauty

Dankzij mascara truc krijg je prachtige wimpers à la Audrey Hepburn

2

We willen allemaal prachtige lange en gekrulde wimpers hebben, maar helaas heeft niet iedereen dit van nature gekregen. Wimpers zijn dan ook moeilijk om in 'model' te krijgen. Je herkent het vast wel dat je na een aantal lagen mascara al snel klonterige wimpers krijgt (irritant!). Audrey Hepburn had hier een handig trucje voor. Volumineuze en natuurlijke wimpers zonder klonten creëren? Dat doe je zo.

Niemand wil klonterige wimpers hebben, maar na meer dan één laagje mascara gebeurt dit al heel snel. Audrey Hepburn had hier een geweldige truc voor waardoor ze donkere, volumineuze, maar toch natuurlijk uitziende wimpers kreeg. De truc is om met een speldje de wimpers één voor één te separeren. 


Het enige wat je voor deze truc nodig hebt is een speld, wimperkruller, mascara en coating. De speld is hetgeen dat helpt bij het creëren van wimpers zoals Audrey Hepburn. Het is heel makkelijk en neemt maar tien minuten in beslag. Hiervoor moet je twee stappen volgen. 

Stap 1: Krul de wimpers en voeg een coating toe
De eerste stap is het krullen van je wimpers met een wimperkruller. Gebruik hierna een topcoat om ze in model te brengen. Breng hierna twee lagen van je favoriete mascara aan. Begin dichtbij de wimperrand en werk naar de punten van de wimpers toe. Deze mascara van L´Oréal Paris is erg fijn!

Stap 2: Separeer de wimpers met een dunne naald
De tweede stap is het separeren van de wimpers met een zilveren naald. Start bij de wimperrand en haal de naald er langzaam doorheen. Ga één voor één langs elke wimper. Doe je ook graag mascara op de onderste wimpers? Pas dan dezelfde methode toe. 

Stap 3: Voilà​ je hebt prachtige wimpers!
Voor je het weet heb je donkere, volumineuze en natuurlijke wimpers als Audrey Hepburn!

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden fleurdk

    Handing, ik zal zeker proberen nu draag ik geen make up en Perle Bleue creme

  • 1 jaar geleden MOU

    Ik doe het met een pincet.

  1. 1