Lifestyle

Dit huis kost 250 miljoen en zo ziet het eruit

Als we dachten dat er in Amsterdam dure huizen stonden, dan heb je het mis. Hoewel de gemiddelde persoon een hypotheek moet afsluiten om een huis te kopen, zijn er ook mensen die in het bezit zijn van een paar leuke huisjes op deze aardbol. Van dit ‘huisje’ van een kleine 250 miljoen dollar kunnen wij alleen dromen. Maar even gluren bij de buren, is altijd leuk, toch?

Dit huis van maar liefst 250 miljoen dollar, omgerekend bijna 235 miljoen euro, staat in Los Angeles. Dit is het duurste huis in heel Amerika en staat beter bekend als ‘Het achtste wereldwonder’. En wow, geloof ons, dit huis heeft niet voor niets deze titel gekregen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Bekijk snel hieronder de video en zie hoe het huis er van binnen én van buiten uitziet.

.

Watch on YouTube

Als je dit huis wil kopen, moet je misschien wel eerst even de loterij winnen, maar dan heb je ook wat. Het huis heeft twaalf slaapkamers, 21 badkamers, drie keukens, vijf bars, een fitnessruimte en een bioscoop. En nee, dat is nog niet alles, je krijgt er ook een zwembad van 25 meter bij, een helikopter, een bowlingzaal, een snoepkamer(!) en een wijnkelder gevuld met champagne voor de rest van je leven. Ik bedoel, wat wil je nog meer?

Lees ook:

Bron