Fashion

De stijl van... Judith

In de rubriek "De stijl van..." interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Dit stijlinterview is met Judith, een 16-jarige Brabantse met een grote passie voor mode, bloggen, koopjesjagen en... Rotterdam!

stijl judith

stijl judith

Vertel eens wat je over jezelf. Hoe oud ben je, wat zijn je hobby's...
Hoi! ik heet Judith Tielemans, ben 16 jaar oud en woon in een klein dorpje ergens in Brabant. Mijn grootste hobby is mode. Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk, niet naar op zoek ga. Verder fotografeer ik ook graag, doe ik aan hockey, zijn mijn vriendinnen en familie erg belangrijk voor me en hou ik een blog bij.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Dat vind ik een hele moeilijke. Het is misschien heel standaard, maar elke dag voel ik me anders en kleed ik me dus eigenlijk ook verschillend. Soms heb ik echt van die dagen dat ik zin heb om eens iets heel 'raars' aan te trekken, en andere dagen vind ik een spijkerbroek met een blazertje heerlijk. Maar als ik echt mijn stijl zou moeten omschrijven zou dat een mix worden van vrouwelijk, maar zonder hakken, met verschillende kleuren en zonder al te veel accessoires.

stijl judith stijl judith

Shop je veel? En zoja, hoe vaak?
Ikzelf vind het nog wel meevallen. Ik ga sowieso één keer per maand naar de stad, en als ik wat meer geld en tijd heb misschien twee of drie keer. Verder ben ik altijd op internet te vinden op sites als Asos, Zipia en Dorothy Perkins.

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten? 
Ik ben een echte koopjesjager! Ik wil altijd zo laag mogelijk gaan, en tijdens de sale zit ik altijd fanatiek in de koopjesbakken te graaien, haha!

Wat is volgens jou dé modetrend van dit moment, en wat gaat er volgend seizoen hip worden?
Je ziet steeds meer 'kakkerige' dingen in de winkels: de 'paardrijleggings', blousjes, loafers (een soort mannenschoentjes), blazers en ga zo maar door..

Wat zou jij nou nóóit dragen?
Birkenstocks, Crocs en acrylnagels met een ordinaire print. Verder zijn er nog heel veel dingen die ik op dit moment verafschuw, maar ik ben wel echt zo iemand die over een tijdje die dingen plat zelf draagt.

stijl judith

stijl judith

stijl judith

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?
Ik vind Rotterdam echt een geweldige shopstad. Ze hebben daar werkelijk alles, en als ik die stad dan eens per jaar bezoek, kom ik nooit met lege handen thuis. Verder is de Zara absoluut mijn lievelingswinkel, heb ik sinds mijn Amerika trip een liefde ontwikkelt voor het merk Urban Outfitters en shop ik verder standaard bij de H&M, Mango en op internet.

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?
Gebruik jumpsuits en jurkjes niet alleen voor wat ze zijn, maar wees creatief en draag het ook eens als top bijvoorbeeld. Verder wil ik alle lezers nageven dat je echt gewoon moet dragen wat je wil, en om absoluut niet bang te zijn voor de reacties van anderen. Meer dan de helft vindt het juist tof dat je een eigen stijl hebt! En het is echt waar wat ze zeggen: "wat je draagt, is wie je bent!"

stijl judith

stijl judith

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved