Beauty

HEMA lanceert 8 nieuwe budget lipsticks die je écht wil hebben

HEMA komt met een leuke verrassing op het gebied van beauty. Zij lanceren drie nieuwe beautylijnen en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! De beautycollecties draaien om het verzorgen van de huid, lippen en handen. Perfect voor de koude wintermaanden. De lippen kunnen deze winter natuurlijk niet achterblijven en daarom zijn wij super blij met de nieuwe lijn met verzorgende lipproducten. De lijn bestaat uit een lipscrub, verzorgende melting lip butter en lip colour enhancer.


Om kissable lippen te krijgen die we allemaal willen moeten we een aantal stappen doorlopen. HEMA heeft voor elke stap een product ontwikkeld. De eerste stap om zachte en verzorgende lippen te krijgen is om een lipscrub (€4) te gebruiken. Gebruik dit gerust elke week, zodat je droge lippen voortaan voorkomt. De tweede stap is het gebruiken van de melting lip butter (€4,50). Dit maakt je lippen geweldig zacht, omdat er sheabutter en natuurlijk oliën in verwerkt zitten. Het lipproduct smelt op de lippen waardoor het een glanzende laag en wat kleur achterlaat. De melting lip butter is verkrijgbaar in de vier kleuren: peach, nude, rouge en pink. 

Als laatste maak je jouw lippen helemaal af met de lip colour enhancer (€4). Dit nieuwe product versterkt de natuurlijke kleur van de lippen. Ook deze is verkrijgbaar in vier kleuren: pink, peach, red en purple. 

Deze producten zijn sinds 9 januari 2017 verkrijgbaar bij alle HEMA filialen en op hema.nl. Kijk hieronder mee voor de swatches van de producten. 

Melting lip butter
 

De melting lip butters smelten lekker op de lippen en laten zoals het belooft een subtiele kleur achter. Daarbij zorgen ze voor een mooie glans op de lippen. Ook een belangrijk detail: je lippen worden er heerlijk zacht van. 
Prijs: €4,50
Glans: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10
Kleur: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10
Dekking: ♥ ♥ ♥ 3/10
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Peach

Nude

Pink

Rouge

Lip colour enhancer 


De lip colour enhancers zijn helaas niet zo gepigmenteerd als we dachten. Het geeft de lippen vooral een subtiele kleur en glans. Dit is erg jammer, aangezien er wel mooie kleuren tussen zitten. Deze hadden we iets feller verwacht op de lippen. Uiteindelijk doen deze lip colour enhancers wel wat het belooft: het versterkt de natuurlijke kleur van de lippen en geeft een unieke glans. 
Prijs: €4
Glans: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10
Kleur: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10
Dekking: ♥ ♥ ♥ ♥ 4/10
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10

Lip colour enhancer 01 | Pink 

Lip colour enhancer 02 | Red

Lip colour enhancer 03 | Peach
 

Lip colour enhancer 04 | Purple
 

Lip scrub

De lip scrub uit de nieuwe collectie is erg goed. Het bevat grove scrubdeeltjes die velletjes van de lippen direct verwijderen. Het is overigens ook heel makkelijk aan te brengen. Extra plus: het is lekker goedkoop. Wij zijn al fan van dit product!
Prijs: €4
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Lees ook: