Lifestyle

9 mode- en beautytrends die volgens jongens écht niet meer kunnen

Meiden en jongens hebben niet altijd dezelfde mening. Zeker als het om beauty en mode gaat. Wanneer meiden veel over hebben voor mooi en trendy te zijn, kijken jongens meer naar de praktische kant van kleding en make-up. En zelfs wij moeten toegeven dat niet elke trend even goed uit de verf komt. Girlscene heeft de meest populaire trends die je volgens jongens beter moet skippen op een rij gezet. 

De volgende acht trends mogen dan wel heel mooi zijn en vaak groot favoriet bij de vrouwen, maar veel jongens worden er niet blijer op als je dit draagt. Uiteraard blijft het nog steeds je eigen keuze wat wel draagt en wat niet 😉 En tot slot hebben we in dit artikel alle jongens over één kam geschoren, dus het komt zeker ook voor dat er mannen zijn die hier anders over denken. 

Uggs
Uggs mogen dan wel geweldig fijn en warm zitten, maar of het schoeisel echt fashionable is, daar zijn de meningen over verdeeld. 
 

Grote hoeden
Hoeden met een hele dikke rand zijn de laatste jaren helemaal in. Ze zijn mooi, super fijn als het regent en op-en-top vrouwelijk. Maar toch zijn er veel jongens die maar niet overtuigd zijn van deze trend. Ze hebben misschien ook wel ergens gelijk, want praktisch (zeker bij het zoenen) zijn ze zeker niet. Denk maar eens aan als je je hoed wil afzetten en hem ergens wil wegstoppen. In je tasje? Helaas. Vasthouden dan maar? Erg onhandig.
 

Oversized zonnebrillen
Jij mag ze dan prachtig en classy vinden, jongens zien hier helaas niet het modieuze van in. Wat zij zien? Alleen een stuk plastic en glas dat je halve gezicht bedekt en je lijkt vaak ook nog eens op Maja de Bij of liever gezegd een vlieg.

Sleehak sneakers
”Is het een hak? Is het een sneaker?” Jongens raken al in de war als ze ernaar kijken. Nee, maak maar gewoon een keuze en doe maar ‘normaal’: sneakers óf hakken. 
 

Gladiator sandalen
De meeste jongens houden van simpel en zeker als het om vrouwenkleding gaat. Ze vinden het al moeilijk genoeg dat vrouwen met bijna elke trend willen meegaan en nooit genoeg kleding/schoenen/make-up hebben. En wij moeten ook wel toegeven dat gladiator sandalen zeker niet tot de categorie: ‘simpele mode’ behoort. 
 

Extreme nagels
Denk aan extreem lange nagels (of ze nou nep of echt zijn), metallic kleurtjes, plakstenen en niet te vergeten glitters en neonkleuren. Dit snappen ze niet en vinden ze gewoonweg too much
 


Make-up met véél glitter
Het is te overdreven en het blijft overal aan plakken: de meeste jongens vinden glittermake-up meer gedoe dan dat het waard is. Zeker als je een te dikke laag opdoet die op hem afgeeft #thestruggleisreal.
 

Broeken met een hoge taille en flared jeans
Deze retro trend heeft meer dan één keer een comeback gemaakt en wij meiden kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen. De broeken maken je taille subliem en wat dacht van die prachtige lange benen. Jammer genoeg denken de meeste jongens daar anders over…

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock

Must reads 👀