Beauty

Dit meisje lakt haar nagels in de kleur van ham en mensen kunnen niet stoppen met lachen

7

2017 is amper begonnen of de mensen die viral gaan stromen alweer binnen. Deze keer is de eer aan de 19-jarige Alina uit Californië. Haar nagellak kleur is geïnspireerd op ham en hoe ze daarmee omgaat zorgt ervoor dat de mensen op het internet in een deuk liggen. Benieuwd waarom? Lees dan verder. We durven te wedden dat jij het ook ontzettend grappig vindt.

De 19-jarige Alina is een beeldschoon meisje dat het wil maken in de beauty industrie en eh... de eerste bekendheid heeft ze in ieder geval al gegenereerd. Toen ze laatst met haar collega's bij een pizzatent werkte viel haar iets op: haar nagels matchen met één van de toppings waarmee ze hun pizza beleggen. Ham! 

Voor de grap poseerde ze met een paar plakjes ham om haar manicure te laten zien. As you do. Haar collega's pushten haar vervolgens om de kiekjes op social media te delen. Dat deed ze en de rest is geschiedenis. Niet alleen Alina's collega's vonden dit te hilarisch voor woorden, ook de mensen op het internet.

Binnen no time werd haar tweet enorm vaak geretweet en voordat ze het wist werd ze in eindeloos veel dingen op social media getagd. Wat begon als een grapje werd dus een viral. Hilarisch! Net zoals de reacties van de mensen:

Ham, anyone?


Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 2 jaar geleden Isabelle

  Het is ook gewoon NIET dezelfde kleur! Ik vind het niet grappig!

 • 2 jaar geleden LovaticForever15

  Ik snap de grap niet eens.

 • 2 jaar geleden Lunatic

  Ik kan hier de humor wel van inzien, haha!

 • 2 jaar geleden Miss-Greece

  De ''grap'' uitgelegd. Kennelijk boeit het niemand dat ze een set kunstnagels heeft laten zetten maar dat ze haar nagels laat zien met ham want kennelijk vond het meisje dat de kleur op de kleur van ham leek (kleurenblind waarschijnlijk want ik zie totaal geen overeenkomst).

  Anyway.. Mensen maken haar nu soort van online belachelijk omdat ze een foto van haar kunstnagels laat zien met ham..

 • 2 jaar geleden Kopjechino

  Ik snap de grap ook niet helemaal.

 • 2 jaar geleden Friz

  Excuses maar ben ik de enige die het niet snap? See you later, Friz.

 • 2 jaar geleden PrettyPrincess

  😐

 1. 1