Celebs

Dit waren de beste streetstyle momenten van Fashion Week 2016

Het is inmiddels al een tijdje geen 2016 meer, maar we blikken toch nog eventjes terug. We hebben namelijk een heel goed jaar gehad op het gebied van fashion en zagen tijdens Fashion Week de meest inspirerende looks van bloggers en celebs voorbijkomen. Daarom zetten wij de beste looks van het afgelopen jaar op een rijtje. Ben je benieuwd? Kijk snel mee en laat je inspireren…

We hebben veel mooie looks gespot tijdens de Fashion Week. We hebben hieronder de beste en meest opvallende looks op een rijtje gezet. Wie weet krijg je inspiratie voor je eigen outfits. 

We zien veel gekleurde bontjassen tijdens de Fashion Week in Kopenhagen. 

Martha Graeff is gespot op straat in New York onderweg naar de Fashion Week op 30 september. Hier wist zij de plissé rok goed te combineren met een paar kanariegele hakken. 
 

It-girl Olivia Palermo is op de kiek gezet in de straten van Parijs. Ze draagt een prachtig jasje met borduursels en in de rest van haar outfit zien we vooral veel streepjes. 
 

Romee Strijd en Jasmine Tookes lopen in de straten van New York tijdens New York Fashion Week. We zien de Hollandse schone in een cropped flared broek, sexy top en Gucci loafers
 

Chiara Ferragni gaat compleet voor Dior in een door de jaren ’60 geïnspireerde outfit. We zien hier de trend ‘lakleer‘ voorbij komen, waar we al eerder over schreven.

Prachtige details van Margaret Zhang met haar matchy Gucci rok en hakken in Milaan. 

Olivia Palermo met haar man strak in pak tijdens Paris Fashion Week. De knappe mode influencer draagt een blauwe top onder haar jas, waarmee ze opvalt tussen de grauwe kleuren. 
 

JJ Martin buiten de Diesel show om in Milaan. Met haar blauwe blouse, zomers gele rok en slippers ziet ze er modieus uit. 

Sara Rosetto begeeft zich net als velen ook in de straten van Parijs met haar opvallende look. Ze draagt een zilveren lange rok in combinatie met een blauwe pastelkleurige bontjas. Het schattige rugzakje in dezelfde kleur als de jas maakt het helemaal af. 

Pakken zijn waren helemaal hot het afgelopen jaar en nu nog steeds. We zien fashion director van InStyle Duitsland in een roze variant. 

Een mooi portret van een model met felle oo make-up buiten de Fendi show om tijdens Milan Fashion Week. 

Negin Mirsalehi draagt van top tot teen een Chloé outfit en ziet er prachtig uit. 

Supermodel Miranda Kerr verscheen bij de Louis Vuitton show tijdens Paris Fashion Week. Ze draagt een zomers jurkje met felle kleuren van het merk zelf. Erg mooi!

Sonya Styles combineert verschillende items van spijkerstof met elkaar tijdens Fashion Week in Rusland.

Eleonora Carisi is buiten bij Emporio Armani tijdens Milan Fashion Week gespot. De eye-catcher van haar outfit? Dat is zeker weten haar jeans. 

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images 

Must reads 👀