Report: Swarovski

Fashion door Redactie

In mijn laatste stageweek stond er nog een leuk persuitje op de agenda. Namelijk die van Swarovski. Niet vervelend, want welke vrouw houdt er nou niet van glimmers?

De presentatie van de nieuwe collectie was in dezelfde straat als onze redactie. Lekker dichtbij dus. Samen met Marjolein glibberden we door de sneeuw naar de presentatie. En gelukkig niet voor niets. De nieuwe collectie is prachtig mooi!

Met als thema Wings Of Poetry ging Swarovski de kant op van de dromerige wereld van vlinders en vogels. Met zacht gekleurde kristallen en veel vlinders is de collectie heerlijk meisjesachtig.

Report: Swarovski

Jammer genoeg zijn de sieraden van Swarovski behoorlijk prijzig. Ze gaan dan wel veel langer mee dan de gemiddelde sieraden. Gelukkig vonden we ook een armband waar we meteen verliefd op waren, en helemaal niet zo duur! Voor 25 euro heb je dit juweeltje al om je arm hangen. Superleuk als je voor het eerst aan de Swarovski gaat. Ik moet er wel bij zeggen; dames, het is verslavend!

swarovski

Report: Swarovski

Report: Swarovski

Report: Swarovski

Deze armband is ingezet met allemaal kleine Swarovski kristallen. Zelfs de sluiting is met een Swarovski kristal. Zo mooi!

Wat vind jij van deze armband?

Door Marit