Beauty

Deze make-up producten zijn perfect om januari stralend door te komen

De feestdagen zijn weer achter de rug en het ‘normale’ leven is weer begonnen. Stiekem balen wij wel een beetje en missen we het uitgebreid optutten voor het zoveelste kerstdiner wel een beetje. Maar hé, waarom doen we dit eigenlijk alleen tijdens de feestdagen? Wij maken er gewoon elke dag een feestje van en deze producten helpen hier zeker bij!


Begin je dag met een heerlijke douche, deze IDC douchegel ruikt heerlijk! Wij hebben ‘m in de geur citroen ontvangen, maar dit verschilt per box.


Uitgedoucht? Verwen je huid dan eens met een van deze heerlijke maskertjes van Greenland. Wij kregen het lime-vanilla cream masker en het cocunut-tangerine kleimasker.


Natuurlijk niet te vergeten: tanden poetsen. Deze Beverly Hills formula perfect white gold tandpasta is goud, hoe cool? Het verzorgt én maakt je tanden witter.

Dan gaan we nu door met de make-up. Voor een gezond kleurtje breng je deze blush van Manna Kar aan. 


Voor onze lippen hebben we de Manna Kar liplocked stain deluxe. Intens van kleur en blijft ook nog eens goed zitten.


Onderweg nog even je look checken? Ook daar heeft Beautybox aan gedacht met dit super leuke spiegeltje. Altijd handig om in je handtas mee te nemen. Je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt vandaag.

Wil jij deze Beautybox bestellen? Klik dan hier.

Lees ook:

Must reads 👀