News

Gepeste tiener valt 50 kilo af en showt enorme transformatie

Na jarenlange pesterijen om haar gewicht was de maat vol voor Georgia Nesbit. Ze woog al 98 kilo toen ze slechts tien jaar oud was. Maar het roer ging om. De tiener is maar liefst 50 kilo afgevallen in slechts anderhalf jaar tijd. Georgia showt haar gigantische transformatie. Je herkent haar niet meer terug!

Georgia begon haar dag jarenlang met gefrituurde kip of chocoladecake. En in de loop van de dag volgden er nog meer ongezonde dingen. “Ik moest als kind de kleding van mijn moeder aan, omdat ik niet in kinderkleding paste”, zegt ze tegen Daily Mail. “Ik werd gepest om mijn gewicht en hoe ik eruitzag.” 

De tiener uit Nieuw-Zeeland was op haar zwaarst toen ze haar levensstijl drastisch veranderde. Ze wilde het cijfer van 123 kilo dat de weegschaal aangaf naar beneden krijgen. Georgia liet de lekkernijen staan en eet alleen nog maar gezonde dingen. Ook staat ze vijf keer per week in de sportschool te zweten. 

Georgia is inmiddels al 50 kilo kwijt, terwijl ze pas anderhalf jaar bezig is! De tiener zit beter in haar vel dan ooit en dat is te zien. Ze straalt!

View post on Twitter

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron