News

Dit is een van de harteloze pestappjes die de gepeste jongen uit Limburg kreeg

Nederland rouwt om Tharukshan. Het verhaal van de 15-jarige jongen uit Heerlen is hartverscheurend. Voor de buitenwereld hield hij zich groot, maar van binnen ging hij kapot. Tharukshan werd zo erg gepest, dat hij uit het leven stapte. Zijn familie laat een van de vele anonieme pestappjes zien, in de hoop dat zoiets nooit meer zal gebeuren. 

Tharukshan droomde ervan om beroemd te worden via YouTube. Zover mocht het helaas niet komen. De jongen werd zo erg gepest door zijn schoolgenoten, dat hij geen andere uitweg meer zag. Hij pleegde vorige week zelfmoord. 

De scholier was erg geliefd op de basisschool en ook in de buurt stond hij bekend als een vriendelijke jongen. Aan de buitenwereld liet hij nooit merken dat hij op de middelbare school werd gepest. Dat werd wel duidelijk toen zijn ouders erachter kwamen dat het geld van zijn bijbaantje opging aan McDonald’s – en dat terwijl hij vegetarisch was. Zijn ouders pakten zijn pinpas af. Achteraf bleek dat schoolgenoten hem dwongen om dagelijks te trakteren. 

Zijn familie werd beschimpt, hij werd met eten bekogeld. Maar het ergst werd hij online gepest. Hij kreeg om de haverklap anonieme berichten die op z’n zachtst gezegd harteloos zijn. Begin december deed hij een zelfmoordpoging. Daarna leek het beter te gaan, maar dat was niet zo. Tharukshan wilde niet meer terug naar school en zag geen andere uitweg meer.

Bekijk hier een van de harteloze pestappjes die Tharukshan ontving. 

Beeld: iStock | Bron