De modeblog van… Laureen

Fashion door Redactie

Laureen Uy is 21 jaar en beschikt over een kast waar menig modepopje alleen maar van kan dromen: een walk-in-closet. Vijf kasten voor haar kleding, 1 kast voor haar schoenen en 1 voor haar tassen... Maar of Laureen ook beschikt over een portie stijl? Dat mag jij beslissen.

Modeblog van laureen

Laureen woont in Quezon City, een stad in de Filippijnen volgebouwd met glanzende wolkenkrabbers. Laureen is de eigenaar van het kledingmerk Stylebreak, en houdt er van om in haar vrije tijd te shoppen en blogs te bekijken.

Modeblog van laureen

Laureen noemt haar kledingstijl experimenteel en houdt er van om zich een beetje edgy te kleden. Haar favoriete kledingstuk is een doorschijnend polo shirt en op haar wishlist staan YSL Tributes hakken en schoenen van Jeffrey Campbell. Haar favoriete kleurenmix is zwart, zilver en neon, en haar favoriete designers? Alexander McQueen en Balmain, ‘omdat ze zo excentriek zijn’.

Modeblog van laureen

Modeblog van laureen

Kleding koopt Laureen bijna alleen maar in het buitenland. Bij H&M en American Apparal, omdat hun kleding comfortabel en fashionable is, en bij Lane Crawford and Joyce voor duurdere kledingstukken. En natuurlijk draagt ze veel kleding van haar eigen merk.

Volgens Laureen is stijl iets wat je zelf vanbinnen ontwikkelt, en wat altijd blijft groeien. Of zoals Coco Chanel zei: ‘Fashion fades. Style is eternal.’

Modeblog van laureen

Benieuwd geworden? Check haar blog hier.

BLOGINFO
Blogger sinds?
‘‘Vorig jaar oktober, vlak na mijn verjaardag.’’
Beschrijf je blog in vier woorden! ‘‘Always Breaking My Style’’
Hoe vaak update je je blog? ‘‘Zoveel mogelijk, ik probeer mijn blog iedere dag te updaten.’’
Besteed je veel tijd aan het updaten van je blog? ‘‘Het duurt maximaal een uur om mijn blog te updaten en e-mails te lezen.’’

Door Melissa Sluyter