Health

5x workouts om je billen effectief mee te trainen

Iedereen droomt van strakke en rondgevormde billen, maar helaas moet hier ook wat voor gedaan worden als je dit wilt hebben. Je krijgt het namelijk niet zomaar. Toch is het niet zo heel moeilijk zoals de meeste mensen denken, want met een paar workouts die effectief zijn kom je al een heel eind. Wij hebben de vijf workouts op een rijtje gezet die effectief zijn om je billen mee te trainen.

Met deze vijf workouts train jij je billen, heupen en dijen binnen no time. Een pluspunt is dat je hiervoor niet eens sport-attributen nodig hebt. Het duurt overigens maar een paar minuten, dus heel handig voor in de ochtenden voordat je gaat ontbijten. 

Watch on YouTube
Dit is een iets langere workout, waarbij je binnen vijftijn minuten met een paar oefeningen je billen goed traint. Je hebt helemaal geen attributen nodig voor deze workout, erg handig!
 

Watch on YouTube
Binnen vijf minuten met deze zes verschillende korte workouts train jij je billen. Elke workout duurt 40 seconden en hiermee heb je voortaan geen smoes meer dat je in de ochtenden geen tijd hebt. 
 

Watch on YouTube
Met deze workout creëer je grotere en rondere billen met een ‘liftend’ resultaat. Ook deze video bestaat uit een aantal oefeningen die je binnen vijf minuten hebt afgerond. 
 

Watch on YouTube
Houd je niet van squatten? Dan is deze workout erg geschikt voor jou, want squatten wordt hier vermeden. Met drie verschillende workouts laat deze dame zien dat we bij het creëren van ronde billen niet altijd hoeven te squatten. 
 

Watch on YouTube
Met vijf verschillende workouts binnen vijf minuten bewijst deze dame dat het niet lang hoeft te duren om onze billen te trainen!

Lees ook:

Bron | Beeld: iStock