Een dag op de redactie van Girlscene

Fashion door Redactie

Zoals jullie wellicht weten is Monique sinds het nieuwe jaar niet meer werkzaam voor Girlscene.nl. Het meisje (inmiddels ontpopt tot een echte businessbabe) dat op veertienjarige leeftijd een van de eerste meidenwebsites startte, welke inmiddels is uitgegroeid tot de grootste online community van Nederland met meer dan één miljoen unieke bezoekers (!), heeft na acht jaar met plezier voor Girlscene te hebben gewerkt besloten het stokje door te geven…

… aan Marjolein. Dat ben ik. Al geruime tijd heb ik ervaring opgedaan als redactrice bij Girlscene en rechterhand van Monique, en vanaf deze maand heb ik de werkzaamheden van Monique dan toch echt overgenomen. Net zoals Monique eat, breathe and sleep ik Girlscene, iets wat ik met liefde doe. Niets maakt mij gelukkiger dan een enthousiaste reactie, een goedbedoelde kritische noot van een trouwe bezoekster of een leuk nieuw topic op het forum.

En om het nieuwe jaar met deze nieuwe formatie goed  te beginnen, nemen we je graag een dagje mee op de redactie van Girlscene. Want, wat doen we nu zoal de hele dag? Van het review-en van beautyproducten tot het bezoeken van evenementen en shows, van het mailen met lezeressen en het uitzetten van winacties tot het meebabbelen op het forum. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nu juist zo leuk!

dag op de redactie

Wil jij op ieder moment weten  wat Girlscene uitspookt? Volg Girlscene op Twitter!

Lees hier het artikel 'Monique neemt afscheid van Girlscene' en bekijk het filmpje.

Door Marjolein