News

Goed nieuws voor HEMA fans

Je hebt een pasje voor je drogisterij aankopen bij Kruidvat, je favoriete bodybutters bij The Body Shop en natuurlijk ook een pas voor al je lingerie van Hunkemöller. Waar een Nederlander voordeel kan halen, wordt voordeel gepakt! Maar let op: vanaf vandaag kun je nu ook terecht bij HEMA voor een klantenpas. Lees snel verder voor alle details. Hint: iets met een gratis tompouce…

We liegen als we niet toegeven dat we minstens één keer per week een HEMA filiaal instappen. Of het nu is om nagellak remover te kopen of om een kijkje te nemen bij de nieuwe woon- en lifestyle goodies… We worden iedere keer weer naar binnen gesleurd om vervolgens met een volle arm aan producten richting kassa te lopen. Gelukkig wordt kopen bij de HEMA nu een stuk aantrekkelijker, want met de meer HEMA-klantenpas krijg je er uiteindelijk iets voor terug.

Je kunt een plastic pas aanvragen of je aanmelden via de HEMA app voor meer HEMA. Maar wat is meer HEMA precies? Met deze klantenpas spaar je voor extra korting, ontvang je speciale aanbiedingen en krijg je een gratis tompouce als je jarig bent. YAY! Voor een plastic pas betaal je trouwens €0,50, dus mocht je geen zin hebben in nog meer pasjes in je portemonnee is het wel zo handig om gewoon de app te downloaden en je daar aan te melden. 

Maar… wat doe je eigenlijk met de punten die je spaart? Die wissel je na verloop van tijd in voor speciale vouchers. Wie regelmatig bij HEMA shopt heeft het dan goed, want iedere euro is 1 punt waard, waardoor de teller snel oploopt en je dus je punten kunt inwisselen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij 50 punten 20% korting op sportkleding. Maar let op: het aanbod wisselt iedere maand, dus als je iets ziet waar je gebruik van wilt maken moet je er snel bij zijn.

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀