Winnen

Win: een jaar lang gratis concerten!

[AFGELOPEN] Ariana Grande, The Weeknd en Drake… het is slechts een greep uit de wereldartiesten die dit jaar naar ons kikkerlandje komen om op het podium te staan. Ben jij ook iemand die maanden spaart voor concerten en overal front row staat? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want dit jaar hoef je misschien helemaal niks te betalen voor de tofste optredens! That’s right, jij maakt kans op een jaar lang gratis concerten. Lees verder om te weten hoe je kans maakt. 

Stipt om 10:00 uur voor de computer zitten om tickets te scoren, urenlang in de rij staan en iedereen voorbij gaan om een goede plek te bemachtigen. En dan is het zover. Jouw favoriete artiest verschijnt op het podium en het grote spektakel kan beginnen. Er komen dit jaar heel veel gave artiesten naar Nederland die jij niet wilt missen. Sta jij elk jaar front row en wil je ook dit jaar naar al je favoriete artiesten? Dit is je kans om overal gratis bij te zijn!

XITE geeft in samenwerking met Ticketmaster een giftcard van €1.000 weg! Als je wint, hoef je je geen zorgen meer te maken over geld voor concerten. Je hebt een gigantisch bedrag dat je volledig uit kan geven aan optredens van jouw favoriete artiesten! Van mega grote concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome, tot kleinere concerten van artiesten die je nog niet zo goed kent; jij kan komend jaar naar elk concert dat je wilt. Hoe cool is dat!

Begin je jaar goed!

Hoe maak je kans?
1. Zet je Ziggo Horizon HD DVR Mediabox aan;
2. In het scherm verschijnt het hoofdmenu startscherm;
3. Hier kun je kiezen voor het menu ‘apps’ of het menu ‘mijn media’, hier krijg je snel toegang tot alle interactieve entertainment;
4. Tussen deze applicaties staat de XITE applicatie, waar je gebruik kunt maken van Personalised Music Television! 
5. Blijf op de ‘live’ channel.
6. In de video van Shawn Mendes – Stitches (live) vind je een unieke code in beeld.
7. Vul jouw unieke code in op de website van XITE

Heel veel succes ladies!

Beeld: iStock

Must reads 👀