News

Kim Kardashian plaatst eerste foto na lange radiostilte

Kim Kardashian lijkt weer van de schrik bekomen te zijn. De realityster nam een break van drie maanden na een overval in Parijs en een ziekenhuisopname van man Kanye West. De brunette maakt een comeback op social media en plaatst na lange tijd weer een foto op Instagram én een intiem familiefilmpje op Snapchat. Kijk mee!

Kim is weer aardig hersteld van de traumatische gebeurtenis in Parijs. Ook Kanye is er volgens Amerikaanse media weer bovenop gekrabbeld. Er is een einde gekomen aan de radiostilte van de celeb die eerst koningin van de social media was, ze laat na dertien weken weer iets van zich horen op Instagram, Twitter en Snapchat.  

Mrs. West heeft tijdens haar break naar verluidt goed nagedacht over haar leven. Aan haar eerste teken van leven te zien slaat ze inderdaad een andere weg in. Geen selfie of spiegelfoto van haar curvy lichaam, maar een foto van haar gezin en een homevideo waarin ze laat zien hoe normaal haar familie eigenlijk is. 

Dit is ook weer voor het eerst dat we baby Saint zien. Hij kan al staan! In de video zien we onder meer de eerste stapjes van Saint en North die als grote zus helpt wanneer haar broertje heeft gespuugd. Ook zien we backstagebeelden van Kanye’s kledinglijn en concerten waar de het hele gezin mee naartoe gaat om hem te supporten. 

We zijn heel benieuwd naar deze nieuwe Kim!

Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Getty Images