Celebs

Herinner je je Regina George’s zusje nog? Je herkent haar niet meer terug

Sorry dat we je moeten lastigvallen terwijl je met je vriendinnen aan het afstemmen bent welke roze outfit jullie op woensdag aantrekken, maar we hebben groot nieuws. Inmiddels weten we allang hoe het met de cast van Mean Girls (bijna 13 jaar na opnemen) gaat, maar hallo… Hoe kan iedereen het zusje van Regina George vergeten? Omdat ze nu geen kind meer is maar een volwassen vrouw herken je haar niet meer terug! Kijk snel verder.

Het is niet langer Regina George die nu zou zeggen ‘Get in loser, we’re going shopping’, want haar zusje heeft inmiddels allang de leeftijd bereikt waarop ze zélf auto mag rijden. Helaas dat er nog geen vervolg is op Mean Girls, want damn… We zouden graag weten hoe het verder gaat met het sexy dansende zusje van de immer gemene Regina. Wat we wél weten is hoe het nu gaat met Kylie, ofwel Nicole Crimi. Alhoewel, er is niet onwijs veel over haar te vinden, maar het is wel leuk om te weten wat ze nu doet.

In 2004 is de film opgenomen, wat betekent dat de nu 20-jarige Nicole Crimi tijdens de opnames een jaar of 7 (!) was. Damn, time flies! De Canadese actrice heeft het schudden met haar billen voor de televisie inmiddels ver achter zich gelaten. Ja, ze probeerde nog wat van haar acteercarrière te maken door gecast te worden voor To Die For en In The Stars, maar daarmee houdt haar acteercv op. Toch werkt ze nog altijd aan haar creatieve kant. Weliswaar niet door te acteren, maar door zich te focussen op kunst. Jep, je leest het goed. In haar Instagram bio heeft ze zelfs gezet dat ze een aspirant-kunstenaar is en dat ze verft wat ze niet met woorden kan vertellen. En dat doet ze niet onverdienstelijk! Dit is namelijk wel heel anders dan dansen op het nummer Milkshake in een veel te groot huis: 

Nu vraag je je ongetwijfeld af: hoe ziet ze er nu uit? Kijk maar!
 

via GIPHY

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀