Fashion

Report: Fashionshow Björn Borg Voorjaar 2011

Afgelopen vrijdag werd de nieuwe collectie van Björn Borg geshowd in de MediArena in Amsterdam. De collectie bestond deels uit de wintercollectie en deels uit zomer collectie. Het was een spetterende show! Girlscene was erbij...

Van top tot teen gestyled gingen redactrice Esmée en stagiaire Myrre op pad naar de MediArena waar de show zou plaatsvinden. Eenmaal aangekomen, zagen we eruit alsof we aan een tornado ontsnapt waren. Windstoten van 90 km per uur, hadden ervoor gezorgd dat ons haar helemaal door de war zat. Nadat we alles weer gefatsoeneerd hadden, kregen we een glaasje champagne en konden we even op adem komen.

Met onze champagneglazen in de hand, liepen we de zaal in waar de show plaatsvond. We namen onze plaatsen in front row. De lichten gingen uit, alles was donker en de muziek begon. Mark Ronson, bekend van het nummer Valerie van Amy Winehouse, opende de show met één van zijn nummers die hij zelf geproduceerd heeft. Alle ogen waren op de catwalk gericht en het startsein voor de show was daarmee gegeven.

bjornborg3bjornborg4

Een model gekleed in een soort wasrek-rok met een aantal felgekleurde bh’s en broekjes opende de show. In haar hand een fles wasmiddel om het plaatje compleet te maken.

bjornborg9

De modellen die volgden lieten het Björn Borg ondergoed voor het voorjaar zien. We zagen broekjes en bh’s in alle kleuren van de regenboog. Sportieve items, maar ook vrouwelijk en sexy.

bjornborg1bjornborg2

Het eerste mannelijke model dat de runway op kwam, liet de nieuwe boxershort zien op een hele leuke manier. Hij was gekleed in een pak, waarvan zijn middel doorzichtig was, zodat je de nieuwe boxer goed kon aanschouwen.

bjornborg7

De mannen die daarop volgden lieten zien dat de boxershorts geschikt zijn voor iedereen. Mannen in pak, sportieve mannen of voor de nonchalante man. Elke man kan deze boxers dus dragen.

bjornborg5

Tussen de verschillende collecties door traden Mark Ronson, maar ook Boy George op. De muziek paste perfect bij de show. De modellen liepen swingend langs. Hieronder zie je de punkstijl.

bjornborg6

bjornborg8

In het tweede gedeelte van de show liepen alle modellen met een kartonnen bord. De één liep met een paraplu, de ander met een man en een baby. Ook blote benen met moonboots kwamen voorbij geparadeerd, zoals we ook al bij de Modefabriek zagen.

bjornborg10

Het spektakel werd spetterend afgesloten met paarse confetti die de catwalk bedekte.

Het was een geweldige show en wij hebben weer zin gekregen in de lente met al die vrolijke kleuren. Wij hebben de avond in stijl afgesloten met een heerlijke cocktail. De wintercollectie van Björn Borg ligt al in de winkel, maar de zomerkleding laat nog even op zich wachten.

Wat vind jij van de kleding in deze Björn Borg modeshow?

Door Myrre

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved