News

Oei! Kylie Jenner begaat gênante Photoshop fail in deze foto

Met een app als FaceTune op je telefoon is het niet alleen voor de ‘gewone’ mens eenvoudig om een foto te Photoshoppen, maar ook voor celebs. En niemand minder dan Kylie Jenner lijkt nu een gênante fout te hebben gemaakt… Haar ‘shopsessie’ lijkt namelijk niet zo subtiel als gewenst. Kijk maar mee naar de foto om te zien wat we bedoelen.

Even je rode neus qua kleur corrigeren omdat je verkouden bent? De foto lichter maken? Joh, dat gebeurt dagelijks. Da’s geen geheim! Maar om nu daadwerkelijk je figuur slanker of langer te maken gaat te ver. Vooral als je een celebrity bent en je een voorbeeldfunctie hebt. Want ja, of Kylie Jenner die voorbeeldfunctie nu wil of niet… Ze heeft het wel.

Daarom is het ook een tikje teleurstellend dat het opvalt dat ze een recente foto zo heeft bewerkt dat haar billen groter lijken. Even serieus: als Kylie Jenner ergens niet onzeker hoeft te zijn, dan zijn het haar billen wel! Met dat prachtige figuur is dat Photoshop voor een Instagram kiekje heus niet nodig, maar door #ad lijkt het alsof ze toch een iets vollere broek wilde om de spijkerbroek op te foto beter te verkopen. Hoe dan ook, in eerste instantie lijkt er niet veel aan de hand te zijn als je deze foto ziet:

Maar als je de broek in de webshop ziet oogt het toch anders…
Zie je hoe de middelste lus op de foto hierboven een stuk korter is dan op de foto van Kylie Jenner? Dat is volgens bronnen niet een productiefout, maar een teken dat er aan de bilpartij van Kylie gesleuteld is met Photoshop. Oeps…

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀