De modeblog van… Coury

Fashion door Redactie

Deze keer zetten we de modeblog van Coury in de schijnwerpers. Deze 29-jarige blondine blogt vanuit het altijd zonnige Los Angeles!

De modeblog van… Coury

De modeblog van… Coury

Coury omschrijft haar kledingstijl als lief, vintage, meisjesachtig en eclectisch. Ze heeft een liefde voor vintage kleding, en shoppen doet ze dan ook het liefst in tweedehands winkels. Ze lijkt soms zo uit de jaren '70 te zijn weggelopen door haar tasjes, lange wollen vesten en loafers met kwastjes. Coury is niet vies van een beetje kleur en doet vaak aan color blocking: meerdere kleuren combineren tot één geheel. Haar favoriete kleurenmixen zijn dan ook rood met oranje en rood met lavendel.

De modeblog van… Coury

De modeblog van… Coury

De modeblog van… Coury

Haar liefde voor mode komt ook terug in Coury’s werk: ze heeft haar eigen eBay winkel waar ze vintage kleding verkoopt. Als Coury niet aan het werk of aan het bloggen is, vindt ze het leuk om te shoppen, muziek te luisteren, films te kijken en koffie te drinken.

De modeblog van… Coury

De modeblog van… Coury

De modeblog van… Coury

Bij een iemand met zo'n liefde voor mode zou je toch verwachten dat er een aardig grote kast gevuld met kleding in huis staat. Maar niet bij Coury: ''Het is jammer hoe klein mijn kast is. Maar op een dag zal ik een kast hebben die mijn kleding verdient!'' Het favoriete items die op dit moment in haar kast hangen zijn een paar dunne jasjes om te dragen wanneer het wat frisser is buiten. Coury's nieuwste aanwinst is een paar laarzen van het Franse merk APC Madras.

Coury's favoriete designer is Rachel Comey, ''Alleen heb ik daar het geld niet voor!''. Haar inspiratie haalt Coury van blogs, vintage foto’s en films: op dit moment uit Goldie Hawn in Housesitter (een film uit 1992) haar mode-icoon.

De modeblog van… Coury

De modeblog van… Coury

Wat staat er op je wishlist? ''De perfecte zwarte jaren 60 broek.'' Met wijde pijpen dus!
Iemand heeft stijl wanneer… ''Hij of zij zelfverzekerd is en nieuwe dingen uitprobeert.''
Volg je trends? ''Ik probeer alleen trends te volgen die ik ook leuk zou vinden als ze op dit moment niet trendy waren.''
Beschrijf je blog in vier woorden: ''Positief, kleurrijk, hoopvol, leuk.''

Klik op www.fancytreehouse.blogspot.com om Coury’s blog te bekijken!

Door Melissa Sluyter